..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата

вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***



 

HIM MANIA - Fan Clubs

Организират се изкуствени фен клубове в цялата страна. Ако сте фен на ХИМ от град, в който не познавате други фенове на групата - ХИМ МАНИА ви дава възможност да се "намерите". Във форума на сайта ще намери теми на фен клубове от различни градове. Ако няма тема за вашият град, то на Вас ще са падне честта да я пуснете. Темата за фен клуб от вашият град ще бъде обявена и тук в сайт. Ще можете да си правите списък колко фена сте в града, да потдържате редовно връзка , да си организирате срещи в града (като и те ще бъдат обявявани в сайт-а) и т.н.

Adress: FORUM HIM MANIA - Fan Clubs - трябва да сте регистрирани!!!


За сега:
Fan Club : София
Fan Club : Пловдив
Fan Club : Пирдоп
Fan Club : Велико Търново
Fan Club : Русе
Fan Club : Стара Загора
Fan Club : Силистра
Fan Club : Севлиево
Fan Club : Раднево
Fan Club : Казанлък
Fan Club : Варна
Fan Club : Враца
Fan Club : Добрич
Fan Club : Бургас

- Ако сте в някой от тези градове, не пропускайте да се запишете в темата и да намерите други ваши съмишленици! Надявам се също така цялата идея да ви допада и да има успех. За коментари и идей ни пишете на heartagram@mail.bg