..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***




 

HIM ще издадат “Rip out of the wings of a butterfly” като техен първи международен сингъл през късния август – ранния септември.


- Бандата вече засне новия видеоклип на The Wings of a Butterfly, който сега е в процес на редактиране.
- Режисьор на новия клип е Meiert Avis от Ирландия, който сега живее в Лос Анжелис, и резултатът прилича на стар филм, напомнящ на “With or without you” на U2 (също направен от Meiert Avis). За повече информация относно Meiert Avis, моля вижте по-надолу.

- Виле обещава уникално и разширено европейско турне (“на практика ние ще посетим почти всички европейски страни” – включително Гърция, рано през следващата година)
- Виле описва творческата работа по Dark Light като нещо наистина различно от това, което са правили досега, въпреки че хартаграмът ще се появи отново върху него. Работата по албума още не е довършена и Вало играе важна роля в неговото създаване и в идеите за него.

Снимките от Ross Halfin не са новите промоционални снимки на HIM, но част от тях ще бъдат използвани за списания, за търговска компания (тениски) и за предстоящ календар с HIM.

- Списъкът с песните съдържа точните заглавия на всички нови песни, но не в дадения ред, тъй като той още не е решен.
- Вало се шегува относно заглавието на новия албум (Dark Light), че то е било избрано в опит да се избегне прекъсването на традицията за контраст и в същото време баланс в албумите на HIM (бел. Ред – “Deep shadows and brilliant highlights”, “Love metal”), така че то да може да бъде само по себе си нещо просто.

Новият албум ще бъде широко разпространен в Южна Америка, Австралия и – както се очакваше – в САЩ.

Meiert Avis е добре познат холивудски режисьор, работещ върху музикални клипове (включващи “Where the streets have no name” на U2, “Walk on by” на Seal, “Failure’s not flattering” на New found glory, “Happy ending” на Avril Lavignes, “Unwell” на Matchbox 20 и дори “Baby I love you” на Jennifer Lopez) и антологии на U2, Bruse Springsteen (видео антология 1978-2000), докато филмографията му съдържа ужас-драмата “Далеч от дома” (1989, с участието на Дрю Баримор) и новия филм “Undiscovered” (2005; по-рано озаглавен “Wannabe”; с участието на Kip Pardue, Ashlee Simpson, Carrie Fisher и Perrey Reeves; разказващ историята на амбициозна манекенка, която се влюбва в мизерстващ музикант).

Виле говори за символизъм, текстове на песни, Tim Palmer, L.A, носталгия, нови идеи в музиката на HIM, други групи и много други неща, следвани от подробен анализ на всяка от песните в Dark Light. Копие на статията и пълно интервю ще се появят веднага щом списанието излезе. Надяваме се, че това е достатъчно засега.

 

Превод: MalkataMiu