..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервю взето от списание
(Metal Heart June 2003)

 

Вилле говори за секса:

3 часа следобед може да е дяволски ранен час, ако си купонясвал от предишната нощ до ранната сутрин. И така се разхожда из хотела в един от „след-купонджийските си следобеди” фронтменът на ХИМ, Вилле Вало, в деня след шоуто си в Гросен Фрайхайт, Хамбург, този март. „Моля, не говорете толкова високо, имам ужасно главоболие”, ухилва се той. Обяснението за махмурлука е кратко, но казва много: „Jagermeister Red Bull“... И отново трябва да говори за личния си живот...
Metal Heart: Можеш ли да ни разкажеш нещо за първия път, когато си правил секс?
Ville: Бях доста пиян. Всичко, което си спомням, е, че не се представих добре. Бях на 19, така че не съм бил от „преждевременно порастналите”. От наблюдение знам, че при момчетата първият път е по-късно. Но всъщност това не е важно. Не се водят статистики за хора, които са имали първите си полови преживявания на 7 и след това са добри в секса.
Metal Heart: Има ли нещо, свързано със секса, което да предпочиташ?
Ville: (смее се) Да съм трезвен и да нямам махмурлук. Не, малко по-сериозно: винаги зависи от човека, с когото правиш секс. Някои са по-агресивни, други са по-нежни. Предполагам всяка жена има нейни се предпочитания и „начини” и това е хубаво.
Metal Heart: Има ли нещо, свързано със секса, което да не харесваш?
Ville: Не мога да се сетя за нещо конкретно в момента. Винаги се наслаждавам на секса. Още повече, от 5 и половина години съм обвързан с приятелката си, така че няма лоши изненади.
Metal Heart: Какъв вид дамско бельо смяташ за секси?
Ville: Никое. Мразя секси бельото, което може да се закупи в специалните магазини... Мразя такива неща. Най-хубаво е, ако жената не носи бельо.
Metal Heart: Защото така и така бельото ще пада ли..?
Ville: Хм, ако планирате да правите секс, може да е предимство да не слагате бельо, да.
Metal Heart: А какво бельо носиш ти самият?
Ville: Мама ми го купува. Предимно боксерки. Не ме вълнуват такива неща. Тя винаги се грижи да имам и ми подарява за Коледа.
Metal Heart: Правил ли си някога секс с повече от една жена?
Ville: За да бъда честен, не. Но си представям, че двете жени трябва да са доста силни личности, които да могат да се справят след това. Иначе може да има битки, защото някой се чувства непривилегирован или някой не може да се справи със ситуацията...
Metal Heart: Имал ли си забежки за по една нощ?
Ville: Не и с хора, които не познавам. Не харесвам такива истории. Когато правя секс, трябва да познавам момичето преди всичко. Не е задължително да съм влюбен, но тя не трябва да е непозната.
Metal Heart: Имал ли си някога сексуално изживяване с друг мъж?
Ville: Не, такова нещо още не се е случвало. Но не бих отказал. На 26 съм и още много неща могат да се случат. Стигнах до извод, че правим много неща в живота си, които не сме обмислили. След някой Jagermeister Red Bull, кой знае...?
Metal Heart: Какво е мнението ти за порното?
Ville: Работил съм в секс-шоп и съм гледал доста. Има някои, които дори са годни за гледане. По време на турне се снабдяваш с такива неща, включително в хотелската стая. Но това е просто тренировка...
Metal Heart: Мислил ли си да заснемеш твой филм?
Ville: Съвсем не. Не съм Peter Steele, нито Tommy Lee. И двамата са чудесен пример, че всичко в Америка е голямо. Имах малко информация за тях двамата, докато работех в секс-шоп-а. Всеки трябва да знае за себе си какво прави. Лично аз съм на мнението, че предметът на разногласия „секс” е твърде преекспониран в обществото ни. Навсякъде лъсват голи жени и мъже, а никой не оценява красотата на секса.
Metal Heart: Какво мислиш за проститутките?
Ville: Те заемат важна роля в обществото ни. Лично аз не съм бил с проститутка и не мога да си представя да плащам за секс. Наскоро имаше дискусии във Финландия дали да се даде право инвалидите, които са неспособни да подържат връзка поради недъгавостта си, да наемат проститутки, за да имат стабилен живот, стабилна психика. Не знам дали този план би бил добър.
Metal Heart: Делиш ли секса от любовта?
Ville: Не. Може би съм твърде голям романтик, но не мога. Не мога просто така да си легна с някой...
Metal Heart: Имаш ли желание, което искаш да се сбъдне някой ден?
Ville: (ухилва се) Да. Искам да спестя много пари, да отлетя до Англия и да ми направят операция за уголемяване на пениса...