..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Виле Вало говори за Razorblade Romance

(от немското списание 'Orkus', септември 2000)


"I Love You (Prelude To Tragedy)"
Това е частта от албума, която никак не харесвам. Твърде хард и гръмка е за моите остаряващи уши. Но текстът ми харесва...Винаги съм искал да нарека някая песен „Обичам те”...боклук е, нали?
"Poison Girl"
Някои хора разбират погрешно текста като песен на омразата. Всъщност е обратното: отчаян вик за възмездие. Тази песен е мелодична, добър пример за това, накъде се движим с новия си материал.
"Join Me (In Death)"
Тази песен бе първоначално написана през 1997 и беше песен, коята изпълнявахме за смъртта, докато не отидохме в студиото да я запишем. Това е песен за доверието и загубата на такова.
"Right Here In My Arms"
Нашите почитания към 80те. Една проста песен в стил Били Айдъл, за да се почувстваш зле, докато се страхуваш да се почувстваш щастлив отново.
"Gone With The Sin"
Любимата ми песен; толкова топла, нежна и крехка. Най-съкровенната песен за любовта, която някога съм писал. Гордея се с нея.
"Razorblade Kiss"
Едно от най-добрите рок-парчета в албума. Първоначално наречена 'Razorblade Romance', което заглавие стана по-късно заглавие на албума. Пълна е с черен хумор. Хубава, жива песен.
"Bury Me Deep Inside Your Heart"
Балада със звучаща „мания за величие”, с повратна точка. Когато сте заровени в купища глупости, тогава ще ви се хареса. Е, поне така чувствам аз нещата.
"Heaven Tonight"
Чисто поп-парче. История за любов, толкова силна, че не можеш да се откажеш от нея. Дори и да искаш
"Death Is In Love With Us"
Готическият химн. Също носи някои нотки на „каменния” рок. Тази песен е част от еко-кампанията ни „Спасете готите”. Черното червило е жестоко.
"Resurrection"
Тази песен изникна по същото време с 'Join Me'. Образът на Бон Джоуви в грим на Cradlе Of Filth, който пее песен за вече мъртва любов.
"One Last Time"
Последният писък за възмездие. Всъщност не донесе щастие, а дълбоко отчаяние. След това парче едва ли ще има „слънчеви щастливи хора” в следващия албум.