..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***

ХИМ в Залцбург, Австрия
(Интервю: Salzburg.com; Нина Щрасер)

Мазна черна коса, кръгове тлъстина се подават изпод тениската. Какво? ТОВА не може да бъде секссимволът Вилле Вало? Слава Богу: това е Миге Амур, басистът на финландската банда ХИМ, който седи в кафене на залцбургски хотел. И изневиделица ТОЙ е там: Вилле Вало, фронтмен и вокалист на групата, в действителност е в доста по-човешки вид, отколкото по постери и видео-клипове. „Здравейте”, казва той и запалва първата си (от много следващи) цигара(и), и е вече готов за интервюто.
FRITZ: Как би описал музиката ви?
Вилле (смее се): Женски рок.
FRITZ: Защо песните ви са толкова мрачни и меланхолични?
Вилле: Това е северният стил. Тъжните песни звучат по-добре във Финландия. Освен това имам препочитание към филми на ужасите. Имат въздействие над психиката ми (смее се). Пеенето също е вид терапия, не ми се налага да се охарчвам за психиатри, а и припечелвам доста пари.
FRITZ: Разказваш ли собствени преживявания в текстовете си?
Вилле: Песните ми са като личен дневник. Мразя измислени текстове!
FRITZ: Понякога си сравняван с Джим Морисън и Дейвид Бауи. Дразни ле те това?
Вилле: Нямам нищо против да ме сравняват с легенди.
FRITZ: Смущава ли те това, че си тийн-идол?
Вилле (клюмва глава и мисли дълго време): Това е труден въпрос. (и остава мълчалив)
FRITZ: Кое е най-щурото нещо, което някога ти се е случвало?
Вилле: Да бъда тийн-идол. (доволен е от добрия си отговор)
FRITZ: Имаш ли приятелка?
Вилле: Много. Повечето от приятелите ми са жени.
FRITZ: Какви са плановете ти за бъдещето?
Вилле: В средата на юли отново ще отидем в студиото. Новият запис ще бъде по-мрачен и меланхоличен.
FRITZ: Защо не пееш на фински?
Вилле: Труден език е. Не се римува и звучи тромаво.
FRITZ: Какво правите след концерт?
Вилле: Най-напред спим до късно. Така или иначе, отиваме на ресторант на следващия ден.
И наистина във вторник групата бе видяна в Линзер Гассе. Той яде „залцбургски моцарт-талер” и си купи Malboro Light, както FRITZ бяхме уведомени от фен. Вилле също каза, че Залцбург е едно от най-красивите места, които някога е посещавал.