..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервю от списание Hammer (ноември 98)

Пийп, пийп, пийп...с точно такава „птица” за наблюдение трябва да се следи някой, обзавел всекидневната си със супер щедри оферти от секс-шоп. Не маестро Гуидо Хорн (Гуидо Хорн е немски “певец”), а фронтменът на ХИМ, Вилле Вало, е такъв случай.
Трябва да признаем, че такова процедиране има някои предимства. Не е нужно да си сглобяваш стол Inge, да те разчекнат и вържат на маса Herbert или да те заключат в шкаф Arnold. Ето няколко садо-мазо-машинарийки, камшик, дилдото [вид секс-кукла, бел.] е поставена на масата във всекидневната с декоративна цел и спестявайки време, придавайки определена атмосфера. Все пак Вилле знае точно какво впечатление би създала на някои посетители странната джаджа с форма на огромен пенис.
“Понякога крия нещото - казва 19-годишният [?] финландец, - не е по вкуса на всеки. Лично на мен ми харесва повече външният вид на тези вибратори. Това не значи, че е задължително да влязат в употреба, когато правя секс с приятелката ми! Някои жени просто не обичат такива неща. И за да съм честен, доста голям „традиционалист” съм, що се отнася до секса.”
Вилле би използвал всеки изгоден случай да прекара цял ден с гумените кукли Дилдо или дрехи СИМ [?]. Баща му е горд собственик на секс-шоп в центъра на Хелзинки и непрекъснато снабдява сина си с най-новите изобретения за възрастни.
“Затова не притежавам цяла колекция от Дилдо. Не би имало смисъл. Мога да получа безплатно по една всяка седмица. В момента имам само един вибратотор, свързан със „специални” изживявания”, отсича Вилле. Не иска да навлиза в...ъхъм...подробности. „Това са много интимни преживявания.”
Всъщност, това е жалко... Поне можем да изтръгнем от мъжа с кестенявите къдри кое за него е най-еротичното нещо в една връзка. „Моментът, в който жената достигне оргазъм. Това е по-важно за мен дори от собствената ми наслада. Иначе мастурбирам.” Той не се чувства смутен или не на място, поради богатия избор от стоки, пристигащи всяка седмица в магазина. Понякога не знаеш какво точно е това или онова, но, както е казал и Адам: „Трябва да се пробва, не да се разглежда с просто любопитство”... Между другото, този, който си мисли, че „голото” знание е достатъчно за притежател на такъв магазин, греши. Питаме го за „правилата” му.
“Не искам да стресирам клиентите.Повечето стоят напълно несигурни, притеснени и не знаят какво точно търсят. Трябва да им помогнеш да си разяснят собствените нужди.” Когато споменатите плащат с VISA, похарчват поне 600 марки и си тръгват с по две чанти (сякаш излезли от супермаркет), пълни със секс-играчки, а Вилле не може да скрие тъмната си усмивчица.
“Въпреки, че срещаш странни хора, понякога е много забавно да се занимаваш с такава работа. Имам пред вид, кой би прекарал повечето от времето си в гледане на порно?” И знае, че този „кой” е американският президент.