..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Виле Вало : “ Не мога да живея без...” BRAVO 2003


Моите приятели:
“Приятелствата са много важни за мен. Като типичен Скорпион нямам много приятели,но и малкото, които имам , са истински. Най – добрите са момчетата от групата – Миге , Гас , Линде и Бъртън. Миге е моят довереник. Познаваме се от училище и заедно създадохме ХИМ. Близък приятел ми е и Бам Маргера от “Jackass” , шоуто по MTV . Той даже има татуировка като моята. Бам се появи през март 2002 в гримьорната ми в Хелзинки и каза : “Музиката ти е страхотна! Трябва да се запозная с теб!”
Моят стил:
“Наистина трябва да сложите думата стил в скоби.Не съм маниак на тема мода! Което не означава ,че ми е все едно как изглеждам. Просто не се чувствам добре в тъпи маркови дрешки! Най – често пазарувам по търговската улица в Хамбург. Там има всичко , от което се нуждая: черно бельо , черни тишърки и единствената марка джинси , която стои на дългите ми крака : Motel ! Кецовете ми са Converse.Те са страхотни , леки и изгодни, но имат недостатък : никакъв свеж въздук не влиза в тях . Трябва да ги сменям по 4-5 пъти на ден , за да не ми замиришат краката! Много внимателно си избирам раница : имам няколко на Savier . Типичен пример за стила ми са моите татуировки! Всички са дело на моя приятел Hyge от Амстердам.”
Моите играчки:
“Има някои неща , които трябва да нося навсякъде с мен – не мога да отида на турне без тях.Най – важен е мобилният ми телефон! Винаги поддържам връзка със семейстото и приятелите си. Това ми струва около 300 евро на месец. В момента имам Samsung , понеже Nokia - та ми не работи , а Siemens - ът е сложен за управление . Като лого съм си сложил снимка на Иги Поп. Не си падам по спорта – карам само скейтборд. Имам две дъски , които съм взел от “Jackass”- а Bam. И понеже не мога да живея без музика , си купих MP3 Player iPod, който има 4000 песни само от оригинални CD -та! Никога не крада музика от интернет !”
Любимата ми храна:
“Имам много специален вкус относно храната! Повдига ми се от бургери. Падам си по тайландската кухня с много подправки. Черно кафе сутрин ме съвзема след махмурлука от поредното парти.Много обичам и пица , но не в Италия . Там я правят прекалено тънка , прегоряла и пресолена .В Полша са най-вкусните и пухкави хлебчета .”
Моята работа:
“Аз съм музикант и човек може да каже, че съм женен за работата си.За да я върша добре , се нуждая от три основни неща: моята китара Gibson SJ - 200 LE , която струва 8000 евро ,за да композирам - компютърът Apple G4 , който съхранява идеите ми и Silke , моята мениджърка.Аз съм малко хаотичен и без нея съм загубен .”
Преносима аптечка :
“По рождение страдам от астма и никога не знам кога ще получа пристъп.Затова съм си спретнал преносима аптечка.Две неща са изключително важни : инхалаторът и прясна вода.Инхалирането бързо ми доставя въздух и предотвратява паниката от задушаване.На концерт пия до 5 литра вода. Още две неща , от които се нуждая : Red Bull ми дава криле сутрин и на сцената ,а Jagermeister успокоява нервния ми стомах.”