..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервю от списание Kerrang 2003

"Топ 10 Секс-правила на Вилле Вало"
Етикета на фронтмена на ХИМ
(Kerrang!)
1. Потайната любов е за загубеняци
"Когато правя любов, трябва да виждам лицето на приятелката си. Имам предвид, че поза „ръчна каличка” може да е интересна и само за „посветени”, нека просто речем, че не си падам по градинарството. Не е по вкуса ми."
2. Мисионерската поза е Кралят
"Виждате ли, „мисионерската поза” е моята поза и това си е. Проблемът ми е, че сексът никога не е случаен. Винаги съм излизал с момичетата, с които съм бил. Скучен младок съм. Предполагам повече ме интересува романтиката. Ако искате да сте по-големи авантюристи, пробвайте поза „лотос” – приятелката ми точно започва да се занимава с йога."
3. Чистотата приближава божественото чувство
"Винаги помни да си вземеш душ преди секс. Басистът ни никога не се къпе. Той не си мие и зъбите, така че е твърде лесно да разбере дали е правил нещо, ъъъ, мръсно. Може да се подуши. А барабанистът ни се изпразва в тур-буса ни, което не смятам за здравословно занимание, отчасти защото винаги припадаме мъртво пияни в леглата на другия. Не се знае на какво си спал."
4. Порното е надценявано
"Преди, в ранните дни на ХИМ, работех в секс-шопа на баща ми, така че съм се нагледал на порно. Повечето американско порно е много основно: мисионерска, стил куче, после анална, след това изпразване...както и да е. Едно и също, и повечето е доста скучно. Скандинавското порно е по-добро – Финландия е царството на порното."
5. Яхни ги, каубой
"Родео позата е победител, защото се придържаш с една ръка по време на „ездата”! Тогава може да правиш други неща със свободната си ръка, да свиеш цигара, да четеш вестник или да „замяташ” с ласото или Стетсъна [висока широкопола шапка]. От известно време не съм го правил, защото търся подходящите ботуши. Това е причината ХИМ да са непрекъснато на турне. Просто не може да се намерят свестни ботуши във Финландия."
6. Секс играчките не са заместители на истинското нещо
"Все още съм младо момче. Не съм преминал още на „трето ниво”. Основно то настъпва, когато си отегчен от секса и почваш да си купуваш всякакви малки джунджурии, за да придадеш пикантност на заниманието. Нямам нищо против секс играчките, просто не са ми интересни. Още съм щастлив само на топло тяло до себе си."
7. Не се оставяйте да ви завържат
"Не съм по завързването, мразя самата мисъл да се видя завързан. Моят фетиш е приятелката ми. Обичам пръстите на краката й, колената й, гърба й, всичко. Познавам ли хора със странни фетиши? Това би бил дълъг разказ, а Хелзинки е малък град. Въпреки че басистът ни е бил вързван. Дори имаше връзки за завеси в колата си."
8. Освободи задника си и умът ще го последва
"Когато сме на турне, проверяваме ла*няни филмчета. Това е най-хубавото, така наистина тестваш здравия си разум! От психологична гледна точка е много интересно. Предполагам хората не са израстнали „аналната фаза”, както би казал Фройд. Всъщност е доста естествено нещо. И истинска духовна еманципация, ако се замислите – просто се отпуснете."
9. 'Себе-любовта' е хубава любов
"Мастурбацията е винаги хубаво нещо, особено по време на турне. Успокоява, пък и не ми се иска да имам мокри сънища, особено в буса. Винаги си вземаме хотелска стая, така че сме на принципа „запази материала за онова нещо”. Което обяснява защо сметките за телевизия са винаги огромни."
10. Използвайте цигарите мъдро
"Пушенето не влияе добре на ерекцията. Свива тъничките вени – лоша работа! Имам пакет цигари, на който пише „пушенето може да увреди спермата и да понижи плодовитостта”, така че считам цигарите за презарватива си. Така избягвам нежелана бременност."