..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервюта

HIM търсят нещо по-различно

10х на Радина от Пловдив за това интервю

Видеоклипът към "Pretending" не е типичен за вашия стил. Защо?
Ville: Мисля, че досегашните ни клипове са доста лоши
Mige: Моето мнение, както за клипа, така и за всичко останало се определя от моментното ми настроение. Понякога нещо ми харесва, а само след минута вече не мога да го гледам. Вчера мразех клипа на "Pretending", но днес мисля по-различно за него.
Наистина ли по-старите клипове не ви харесват?
Ville: Те просто са много евтини. Клиповете на Бритни Спиърс струват 10-20 пъти повече. А ние нямаме толкова пари.
Mige: Как може да ми харесват, когато там съм с червен нос и жълти зъби. Направо ги мразя. Трябва да ги изгорим или поне да ги заснемем отново.
Въпреки това изглеждате по-доволни от преди?
Ville: Ние сме оптимисти и си обичаме живота. Вярно, че в музиката ни меланхолията е преди всичко, но това я прави добра. В новите песни има малко повече оптимизъм.
А защо така?
Mige: Защото сега сме по-щастливи. А музиката, която правим е огледало на живота ни.
Какво означава "Pretending" за вас?
Ville: Става въпрос за маските, които много хора носят, когато са в обществото. Представят се за такива, каквито всъщност не са. Тази песен е създадена в памет на Фреди Меркюри.
Известно е, че не обичате да говорите за личния си живот пред медиите...
Ville: Не съм готов да дам личния си живот за славата. И тези, които го правят постъпват глупаво. Звездите, които пускат детските си снимки във вестниците и списанията се държат като уличници. За мен музиката е по-важна от клюките около мен. Нека търсят сензацията в нея. Личното си е лично. Трябва да го разберат и феновете ни.

10х на Радина от Пловдив за това интервю