..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервюта

Това интервю е публикувано във вестник "Тинейджър Love"

ВИЛЕ ВАЛО - "Вярвам само в рока и в HIM"

Приключи една натоварена за теб и състава ти година. Предвиждате ли почивка?
- В никакъв случай! В момента записваме новия си албум. Освен това замисляме едропейско турне.
Ще ни разкажеш ли нещо за него?
- Sorry, но няма да стане! Искам ми се да държа феновете ни в напрежение. Ще споделя само, че той ще бъде доста по-твърд от предишния, като едновременно с това тъмната и меланхилична страна на музиката ни малко ще отстъпи пред рок-звученето. Песните отново ще бъдат композирани от мен.
Значи са верни слуховете, че момчетата от групата ти нямат право да пишат песни за албумите ви?
- Да! Само аз съм композиторът на HIM! Е, момчетата от време на време се пробват, но обикновено нещата им не стават за нищо. Не искам да експериментирам и да им поверявам толкова важна задача като песните за новия ни албум.
А няма ли караници по този повод?
- Ами, общо-взето не. Момчетата разбират какво имам предвид и се съобразяват с мнението ми. Единствено кийбордистът ни Султан не беше съгласен с мен и затова ни напусна в навечерието на Нова година. Не че нещо сме се карали... Той просто не приемаше вида музика, която пиша, тъй като си пада главно по диско и хип-хоп. Така че напускането му беше просто въпрос на време.
Намерихте ли му вече заместник?
- Още не. В момента пробваме един кандидат, кайто ни придружава на концертите ни из скандинавските страни. Всъщност аз нямам кой-знае каква нужда от кийбордист, тъй като в студиото и без това свиря на клавишните инструменти.
Успехът и завистта вървят винаги ръка за ръка. Какво ще кажеш на слуховете, че си падаш по мъже?
- Неяснотата е част от нашия имидж - феновете никога не трява да са съвсем наясно с нас! Ще разкрия една малка тайна - един от групата е обратен, но това не е вокалистът.
Спомена, че звученето на новите песни е по-различно от това на предишните. А ще пеете ли отново за смъртта?
- Да. За смъртта и за любовта. Това са двете теми, които най-много вълнуват човечеството.
А вярно ли е, че два пъти си правил опит за самоубийство?
- Пълни глупости! Аз имам изключително позитивно виждане върху живота, а депресивните черти на характера ми намират пълен отдушник в песните ни. Може да се каже, че за мен писането на песни е като терапия.
Както всички фенове знаят, имато на групата - HIM - са инициалите на "His Infernal Majesty" - "Негово Адско Величество". Значи ли това, че си сатанист?
- Може би ще разочаровам много хора, но не съм. Не вярвам нито в Господ, нито в дявола, а само в рока и HIM!
Ти си шефът на групата, песните, които изпълнявате са композирани от теб. Не си ли мислил за солова кариера?
- Възнамерявам към края на годината да запиша самостоятелен албум, който доста ще се различава от звученето на групата. Песните ще бъдат съвсем бавни и меланхолични, а текстовете ще бъдат на фински.