..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

*** 

Reviews

Greece, Атина (13.03.2006) -- разказ на Елизабет Димитрова

Разказ:

Всичко стана на шега...накрая обаче се оказахме в Атина с човека,с който ходих !!Тръгнахме някъде-незнайно къде(за 1-ви път ходим на това място)!Пристигнахме в неделя-12.03-6:00 сутринта..тръгнахме на произволна посока-накъдето ни видят очите..трябваше да си намерим хотел.Проверихме в няколко и от единя си взехме някаква мъничка карта на Атина..след 15 мин вече имахме стая в сравнително добър хотел за 50 Е на вечер.Преспахме 2-3 часа и решихме да тръгнем да търсим къде ще бъде концерта-оказахме се толкова близо-колкото не сме очаквали-в центъра на града!Арената в Атина ни беше на около 30 мин пеш от хотела..намерихме го лесно благодарение на онази малка карта,но за сметка на това се прибрахме в хотела мокри до костите-такъв дъжд се изсипа,че няма накъде:)
Вече бяхме свършили едно от важните неща-разбрахме къде ще бъде събитието:)..оставаше да намерим и билетния център..и най-вече да си купим и билетите(надявахме се да има все още)!
Облякохме сухи дрехи и тръгнахме да търсим билетния център..който се оказа 3 пъти по-близо от Арената..и него намерихме без никакво затруднение,но беше неделя и не работеха-разбира се:)Оставаше само да почакаме до 10:00 в понеделник(13.03)!
Разходихме се малко ..хапнахме в БГ ресторант-чувствахме се като в БГ..навсякъде из Атина а и цяла Гърция е пълно с българи!
В понеделник първото нещо,което направихме беше да отидем да си купим билети...и нестига че имаше ,а и ни ги продадоха на 38Е не на 45 Е-далавера:)
Оставаше много време до вечерта и решихме да отидем да видим и Акропола..нещо подобно на Царевец и стария град в Пловдив,но доста по голямо!Беше красиво и отгоре се виждаше цяла Атина-докъдето ни виждат очите до там всичко беше Атина-наистина голяма!!!
Но няма по-хубаво от родната България+това кафето тук не струва 3 Е..Онези гадни гърци не спираха да ходят по улиците да продават някакви боклуци и да крещят на дразнещия им език!Другото което ми направи впечатление беше това,че се придвижваха предимно с моторетки(като рояк мухи)..И какво е Атина-градът на моторетките и битаците...
Уморени от цялата лудница се прибрахме да си починем малко в хотела преди предстоящото събитие..
Налакирахме се с черен лак(подобаващо за мен)..сложих черния контур около очите и тръгнахме!!!!!!!
Взехме си по няколко бири и в 19:00 бяхме пред арената..изпихме бирите..побъбрихме си с някакви фенове на Английски(разбира се) и в 20:00 бяхме в Арената-много красиво и голямо място-направено така че да може да се вижда сцената където и да се намираме!
Сцената-подобаващо за HIM беше наистина красива!!!Осветена в синьо в самото начало преди да се появят.
Всички бяха в очакване..крещяха...пиеха..пушеха и говореха някакъв странен език ха-ха
В 21:00-21:05 загасиха осветлението ...спуснаха 3 огромни свещника и не след дълго се показа и Heartagrama..цялата сцена осветена в сменящи се цветове-син,червен,лилав....
Ето ги и тях...Неповторими..уникални...велики!!!
Всички изпаднаха в истерия(нормално-та това са HIM)
А аз-не бях на себе си от вълнение..първо имах аритмия ,а после не усещах никакъв пулс..цялата мокра до кости...от главата до коленете облята в студена пот!!!!
В началото бях по средата..не много близо-но ги виждах доста добре,но една добра девойка(запознахме се когато си купувахме билети)ме грабна със себе си и ме замъкна на 1 м от тях...!!!И както се казва-на 1 ръка разстояние-и не бях на себе си отново!!!
Той-Виле- не разбрах как не остана без глас...както винаги дадоха всичко от себе си-по-добре неможеше и да бъде!!!
Не спряхме да се дерем с него...цели 2 часа..е аз останах без глас несъмнено:)
Той обаче неспираше и да се шегува ..и да замерва публиката с празните си бутилки:))Както винаги се отрови от цигари...
И както се очакваше изсвираха най-добрите парчета от Dark light..както и най-добрите от миналите албуми..но естествено за мен всичко е добро-просто обичам музиката която правят,но най-вече текстовете...
Във всяка песен се усеща,че е пропита с чувства!!
Малко преди края изсценираха и едно внезапно тръгване от сцената:))..но след 5 мин се върнаха и изсвириха още 3-4 песни..след което си тръгнаха!!!Този път не се върнаха независимо от виковете!!!!
Свършииии-всяко чудо за 3 дни !!!
И нашето не бе по-дълго!
На следващия ден в 6:30 сутринта си хванахме рейсчето за БГ и ей ме на ..сега ви споделям преживяното!!!
Но колкото и да се опитвам да ви го представя немога да опиша истинските си чувства-думите не стигат за тях!!!

...:::Елизабет:::...

Снимки:

Клипове:

Video 1 - 512x384, 20sec - 3.25MB

Video 2 - 512x384, 15sec - 2.49MB