..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***



 

Reviews

England, Манчестър (18.04.2006) -- разказ на Марина Георгиева

Разказ:

Снощи (18.04) беше концертът (отмененият от 21 януари) на HIM, с подгряваща група -Anathema. Беше в Manchester на 2 часа път с влак от мястото, където живея. Отидох сама и беше невероятно.
Ще се опитам да опиша с подробности какво преживях.
*Балки е виновен да отида, ако не беше той, нямаше да се организирам.И съм му благодарна изключително много. *
Пристигнах в Манчестер (луд град) и ме посрещна една позната, която живее там. Тя има навика да закъснява с поне половин час, което понякога се оказва полезно (ще се разбере по-натам). Концерта беше от 19.00 (тогава отварят вратите), но то се знае трябва да отидеш поне един час по-рано (най-малко). Когато приятелката ми се появи, беше 17.30. Нямаше време да ходим до тях, за да се оправям. Заведе ме на едно място, където като за рекламна цел те гримират, уж за да видиш как ти стои. Та ме гримираха за 20 минути. Резултата беше удивителен. Мина ми цялото напрежение, освен всичко други чудеса, които направи гримйорката. Отидохме в тоалетните да се преоблека. След това да пробваме парфюмите. И бях готова. Като отидох на мястото с такси, вече имаше опашка, но бях в началото на нея (като се има предвид колко по-голяма се заформи след мен)...Като отвориха вратите, се придвижихме много бързо. Но не проверяваха за нищо, освен за билета (и то два пъти). Имаше най-различни хора -от лелки до малки, сладки фенчета (момиченца и момченца)..Имаше и цели, откачени семейства. Гледката беше невероятна. Нaправи ми впечетление, че имаше маса народ с тениски на ~BАМ~, вместо~ HIM ~. Въпрос на личен вкус.
Бях сама, но прекарах един от най-вълшебните моменти, които сега споделям с вас. Помня всичко, всяка секунда. Залата беше много интересна, не много голяма, специалнa за концерти. Tip `Buried Alive By Love`. Долу нямаше седалки, а пода беше с наклон към сцената. Представете си кино-зала без седалките. Горе имаше балкон, където имаше места за седящи, сцената се виждаше добре от всякъде. Аз се настаних в средата, където са хората, които се занимават със звука. Там имаше къде да се облегнеш. До мен, от едната страна бяха група малки фенки, а от другата две дебели, татуирани лелки. Подготвиха сцената и излезнаха Anathema. Изпълнението им беше Невероятно. От някои хора се хареса, от други не. Обадих се на една приятелка, която знам че ги харесва (слабо казано), ако имах възможност щях да споделя целият концерт с всички...
Дани пусна няколко шегички. От рода на: `Толкова весела публика не сме имали до сега`, забавляваше се много, по едно време седна на сцената и се усмихваше на публиката. Най-видно кефещият се беше Винсънт, направи прекрасно соло изпълнение. Не пропусна да подразни публиката като изсвири мелодията на `Wings of a Butterfly`. Всички се разпищяха, а той се смееше. Беше удоволствие да ги гледаш и Слушаш. Свириха около час. По едно време излезна и една жена (имаше невероятен глас), не се сещам как се казваше. Много хора, не уцениха изпълненията. Изпратихме Anathema и след това чакахме докато нагласят сцената за HIM. Започнаха да нахлуват още и още хора, които се бутаха за най-отпред. На мен ми беше идеално там, където бях. Нямах нищо, с което да снимам, но ви предоставям няколко снимки, правени от други хора.
Започнаха много грандиозно! Всички светлини загаснаха . Спуснаха платното с Хартаграма (беше невероятно красиво). После спуснаха 4 огромни свещници (които могат да се видят на някои от снимките), и всичко на фона на Музика. След това излезнаха и момчетата. Няма нужда да обяснявам лудницата, която настъпи. Аз също неочаквано откачих. Точният плейлист още не мога кажа, но това е горе долу.. Сигурна съм че изсвириха и Poison Girl, защото точно тогава се наложи да си взема нещо за пиене.


Buried Alive by Love
Wings Of А Butterfly
Right Here In My Армс
Soul on Fire
Wicked Game
Under The Rose
Join Ме In Death
Its All Tears (Drown In This Love)
Killing Lounliness
Razorblade Kiss
Play Dead
Your Sweet Six Six Six
Vampire Heart
The Sacrament
The Funeral Of Hearts
Poison Heart
Black Sabbath

Дадоха всичко от себе си. И затова ми се стори малко нечестно публиката да стои и зяпа през по-голямата част от концерт. Дори се наложи Ville да каже нещо по въпроса. Даде знак да поспрат музиката и каза нещо подобно: `Искам да ми кажете ако има някакъв пролем, ако не се чувства някой добре. Кажете сега, защото започваме шоуто, а вече май има изморени...` При което цялата публика не помръдва, не можаха да разберат намека в началото, но после се посъживиха. Аз също дадох всичко от себе си, и мисля че това заслужаваха. Имаше песни, които голяма част от хората не знаеха. Личеше си, че повечето бяха там заради новият албум. Ставаше малко сконфузно, когато Ville ни оставяше да пеем, а не се чуваше нищо. Затова макар че не мога да пея, реших да викам с пълен глас. Беше страхотно! В това малко пространство се чуваше всичко, но това беше удоволствието. Отвреме на време Ville изпадаше в лигавo състояние. Наливаше се с бира. Веднъж изпи една за `наше здраве`, като се уля целият, разтече се по лицето му. Беше доста смешен. В повечето случаи нищо не му се разбираше. Хилеше се много.
Към края на всяка песен, светлините угасваха, оставаше само една, която осветяваш Ville и се виждаше само силуетът му.
Kакто винаги изимитираха, че си тръгват. Наистина имаха нужда от малко почивка. За срам на всички, някои се обърнаха и тръгнаха. Стана тихо. Повечето си помислиха, че `ще е това`. При положение, че знам, че ще се върнат, няма да е удобно да се появят на тиха публика, която не ги е викнала. Затова започнах да пляскам (само си представете тихата зала)..Почти никoй не реагира. После се развиках. След мен се обадиха двама трима. Но после пак виках (хората около мен ме зяпаха, но на кой му пука).. Накрая всички започнаха да викат и пляскат. И хоп, HIM .
Изпълниха още три-четири песни и после един пo един ни казаха `чао`. Аз лично много се радвам на Гaс. Изключително мил, невероятен барабаниcт и виждаш колко много ни се радва и тачи. Та като най-голямата му почитателка в залата, се развиках. Той се поклони и хвърли няколко неща + палките. Първата я захвърли някъде на страни. След това фокусира единствената викаща като луда (аз)..И си го представете как се прицелва, хах но палката рекушира в балкона над мен и падна при хората срещу мен.
Свърши се вече наистина.
Получих съобщение от приятелката ми, че ще дойде да ме вземе, само да и се обадя и тя ще е там след 15 минути (което ми говореше повече като час и 15 минути). Като излезнах раздаваха едни папки на HIM. Поне така си помислих. Продаваха ги за ?8. Купих си една за спомен. Навън валеше, не силно, но достатъчно да те понамокри (английско време). За мое учудване продаваха неща на HIM, все eдно бяхa на битака. Под дъжда с крясъци. Освен друго, ами и плакати продаваха на дъжда! Както и да е, застанах отстрани пред една гаражна врата на сградата, където имаше навес и зачаках. Постепенно се изнесоха почти всички. Останаха около 30 човека да чакат HIM, те бяха на 100-тина метра от мен. Бяхa застанали там, където се очакваше да излезнат за автобуса. Момчетата от Anathema си говореха с тях през някой от прозорците. Дойде един човек да затвори гаражната врата с решетка (по-скоро плътна, като за магазините). Преместих се на съседната, той затвори и нея, та пак си отидох на моята врата. Измръзнах, но нямах избор.
Вече стана тихо и много студено, още си валеше.
По едно време дойде една черна кола и спря пред автобуса. А това става точно пред мен. След това дойде още една вишнено черванa кола и спря пред нея. Дойде същия човек и oтвори вратата, където аз бях. Пак се преместих на съседната ( те са една до друга). Пристигна моята приятелка и ме викна. Това беше след 45 минути чакане. Започнах да усещам, че ще излезнат точно от там, където чаках. Затова не можех да си тръгна точно сега, след цялото чакане. Викнах я, тя ми донесе едно палто. Почакахме още малко (15 минути) и към 00.00 се отваря вратата, ахахаха и се подава една главичка да види какво става. Нямаше никoй освен мен и приятелката ми (тя, милата не знаеше кой-кой е), тълпата още беше там, на 100-тина метра и не разбраха какво става в началото. След това излезна Ville с едно бежево половерче, изкъпан и тотално различен мъж. От някъде дотърча една луда фенка и му взе автограф преди да влезне в колата. Той си я гушна и беше много мил. Излезнаха и другите момчета. Аз отидох да му махна от колата, той се усмихваше. После дотърчаха още няколко човека, но те тръгнаха. После дойде време и аз да си тръгвам (най-после на топло в колата).
Разведе ме приятелката ми из Манчестер през нощта, беше много красиво. И това беше моето преживяване. Надявам се, че е било интересно за вас.

...:::Gwen_:::...

Снимки: