..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Тайни на HIM

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!! Тук ще разкрием мистерията около обложката на "Pretending"

Това което виждате е обложката от сингъла на HIM "Pretending". На пръв поглед изглежда съвсем обикновена, но това въобще не е така. Вгледайте се внимателно в дясната част на обложката. Забелязват се някакви тъмни петна, нещо като сенки...които не изглежда да са сложени нарочно....След като сканираме обложката, увеличим я няколко пъти и виждаме, че от тези тъмни петна по обложката на "Pretending" започват да се виждат някакви странни символи, които приличат на йероглифи, като вече можем да бъдем сигурни, че всичко това просто няма как да е случайно...След като се увеличи още няколко пъти, става ясно че това в действителност са йероглифи, които обаче вероятно са на някакъв древен и вече неизползван език. Не е нито арабски, нито виетнамски....след дълго търсене на разгадаване и прочитане на тези символи, благодарение на webmaster-а на http://www.arogyam.de/aroga2.htm се оказва че това е древен саннскритски език. Същият този webmaster, който явно владее този език успява да разчете мистичния надпис от загадъчната обложка...Друго също интересен факт е, че тези символи са отпечатане на обложката в огледален вид, което допълнително затруднило разчитането на текста, в крайна сметка написано на по-разбираеми символи той изглежда по този начин:

etasmin me mano vidvan khidyate 'jnana-sankate |
tan nah paranuda vibho kasmalam manasam mahat ||7||

Ето и превода на отделните думи:
etasmin = в този
me = моя
manah = разум
vidvan = О всезнаещ
khidyate = затруднява
ajnana = незнание
sankate = в беда
tat = затова
nah = моя
paranuda = прочиствям
vibho = О избрани
kasmalam = илюзия
manasam = свързана с душата
mahat = велик

И в крайна сметка, след като преведем тази мистична и тайствена мисъл откриваме следното:

"О ВЕЛИКИ И ВСЕЗНАЕЩ, МОЯТ РАЗУМ Е ДЪЛБОКО ЗАЛЪГАН ОТ БЕДАТА НА ТОВА НЕЗНАНИЕ, И ЗАТОВА ТЕ МОЛЯ ДА ГО ПРОЧИСТИШ."