..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Статии

Тази статия е публикувана в вестник "Тинейджър Love", бр. 49, стр.8

HIM - Живот на ръба

С актуалния си албум "Deep Shadows and Brilliant Hoghlights" HIM отново са на върха. Европейското им турне е напълно разпродадено, но въпреки сценичната еуфория, фронтменът на групата Виле Вало много често изпада в дупки, които влияят зле на здравето му.
Залата кипи. Тежка и мрачна мелодия от китара се носи над главите на феновете в амстердамският клуб "Парадисо". Един след друг следват готически хитове като "Right Here In My Arms", "Your Sweet Six Six Six", "Poison Girl", "In Joy And Sorrow". HIM успяват да побъркат публиката със своя саунд и най-вече Виле. Слабичкият форнтмен с дълга коса и романтичен поглед е абсолютният любимец на момичетата. Те следят всяко негово движение като крещят истерично. Виле се усмихва леко тъжно. Той все още не може да свикне, че е истинска рок звезда. Не може да проумее, че той и групата му успяхада покорят публиката с невероятното парче "Join Me In Death". Но Виле никога не би си признал това. На външен вид той изглежда като истински рокер, който успява да очарова всички, но стресът е оставил дълбоки следи върху лицето му. Изглежда уморен и разконцентриран, под очите има тъмни кръгове, а ръцете му треперят.
Но въпреки това той се усмихва широко и казва: "До февруари сме непрекъснато на турне. Около Коледа ще имаме няколко свободни дни, но аз смятам да работя над песни за новия албум. Понякога сънят ми е прекалено малко".
Това е само половината от истината, защото е факт, че докато другите момчета от HIM леят пот на сцената, при Виле се лее най-вече бира. Обикновено след шоутата той истински се развихря. Виле е почти винаги последният в бара. "Знам, че нашият стил на живот по време на турнетата е направо самоубиствен - признава той. - Затова се опитвам да се храня колкото се може по здравословно и, ако имам възможност, да бъда на чист въздух".
Това обаче се случва рядко, понеже плановете на финландските рокери не го позволяват. Виле е омагьосан от собственият си дяволски кръг: хотел - концерт - хотел - бар. И това всеки ден. Към всичко можем да прибавим и астмата му, въпреки която пеши по 80 цигари на ден и смята това за нормално. Постоянните промени в живота на Виле са отражение на душата му. Той е като песните си - крехък и чувствителен. "Не различавам, когато някой ме следи - признава той. - Вкъщи, в Хелзинки, това не ми се случва." Там 24-годишният певец се чувства като съвсем нормален човек. Той живее заедно с брат си в малко жилище. "За старите ми приятели не съм никаква звезда. Ние финландците сме много готини хора...", допълва той.
В промеждутъците между турнетата и студийните записи Виле може да се зареди с нови сили в Хелзинки, въпреки че това се случва рядко. "Трябва да правя нещо - казва той. - Или пиша нови песни за HIM, или се забавлявам със старите дружки. Музиката е моят живот..."