..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Helsingin Sanomat 2004

Фронтмена на ХИМ Виле Вало обяви пред финландския вестник Helsingin Sanomat,че е започнал да подбира песни за новите студийни записи и се надява да "шлифова напълно диаманта" със следващия албум на групата.

В търсене на вдъхновение за текстовете,казва,че чете необработените творби на скандалния лапландски поет Тимо К. Мукка,символистичната поезия на Charles Baudelaire и "Кратка история на времето" на Стивън Хоукинг.

"Хоукинг се обляга повече на емпиричните закони.Аз винаги съм заставал против линейната концепция за времето.Вярвам на индианската теория за цикличността."

А какво ще кажеш за Мукка и Baudelaire,които винаги са били силно и дори понякога по извратен начин привличани от думите "любов" и "смърт"?

"Ами,твърди се,че те са повлияли на писането ми,така че реших да ги прочета,и наистина открих интересни неща при тях.Ако един ескимос борави с около 27 думи за "сняг",то аз се опитвам да направя същото с "любов"-размишлява Виле.

Относително голямото турне в Щатите,с което се наела групата,не е отнело въобще силите на Вало.Дори бандата постигна огромен успех с турнето си в Германия,страните от Средиземноморието и Източна Европа.

"Естествено,направо е велико да си на турне като хедлайнер заедно с Монстър Магнет,спомням си когато за първи път отидох до Tavastia Club venue в Хелзинки за да ги гледам-като почитател,а не като артист",казва Вало."Но дори само след няколко бири можеш да започнеш да си представяш,че живееш живота на рок звезда.Имам предвит,ако погледнем реално нещата- аз все още си купувам тоалетна хартия и такива неща"

ХИМ се опитват да се уверят,че ще останат в сърцата на всички със сгряващите си участия.

"Хей, ролите могат да се разменят следващият път.Утре гласът ми може да изчезне или някой от нас да бъде блъснат от камион."