..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***




Живот над бездната BRAVO 2001


Настоящият албум на HIM “Deep Shadows & Brilliant Highlights” е в чартовете. Билетите за европейското им турне са разпродадени. Но промяната между живота на сцената и празнотата е опасна за фронтмена Вилле Вало.
Концерта просто разтърсва. Tежки и мрачни китарни звуци разтърсват тълпата в “Тhe Paradiso” в Амстердам. Един след друг следват готик хитове. “Right here in my arms“, „Your sweet Six Six Six“. „Poison girl“, „In Joy and Sorrow“, HIM омагьосват публиката. И по- специално Вилле: слабичкият фронтмен с дълга коса и романтичен вид- момичетата са луди по него. Всяко негово движение е съпроводено от шумни женски писъци. Вилле само леко стреснато се усмихва. Той все още не може да свикне с успеха, който им донесе „Join Me“. Обаче той никога няма да признае този факт. Той се представя за жилав рокер, но стреса е оставил дълбоки следи по лицето му. Изглежда изморен и разконцентриран, под очите му има черни кръгове и ръцете му треперят. Но той само се усмихва, пали цигара и казва: “ Турнето ни продължава до февруари. Имаме няколко дни почивка около коледните празници, но тогава аз ще работя по парчетата за новия албум. Почти не ми остава време за сън.”
Това е само част от истината. Факт е, че докато другите момчета се потят на сцената Вилле продължава да пие Jagermeister и бира. Той празнува и след концертите. Вилле почти всеки път затваря баровете. “Знам, че начина ни на живот по време на турне е труден”, признава той, “ Точно затова се опитва да се храня, колкото се може по здравословно и да стоя на чист въздух, ако имам тази възможност”. Но това е трудо и не винаги възможно. Всъщност програмата им го прави невъзможно. Той е пленен от собствения си свят: хотел- концерт- бар. Всеки ден. Другото, което е, че Вилле е болен от астма и не може да откаже цигарите. 80 цигари на ден за него са нещо нормално.
Но Вилле оставя част от душата си при всяко изпълнение на живо. Той е като песните си – крехък и чувствителен. “Мразя когато хората ме следят” – признава той- “Това не се случва у дома в Хелзинки.”. Там 24 годишният се чувства като нормално момче. Той дели един апартамент в Хелзинки с брат си. “За приятелите си аз не съм звезда. Ние финландците сме готини хора...”
Когато не са на турне или не записват в студиото Вилле може да си отпочине и да намери нови сили в Хелзинки. Но това се случва рядко. “Трябва да правя нещо”, казва Вилле, “Пиша нови песни за HIM или просто за удоволствие посвирваме с приятели. Музиката е моя живот! “