..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

*** 

 

Шоуто на ужасите на Виле

 

Горещо: В новото видео заедно с Вилле участват и двама гейове. “Преди не сте ни виждали в такава откачена светлина. Заснехме клипа на едно участие, където доста се бяхме поразвихрили в стила на Rocky Hour Picture show.”, казва Вилле Вало (24). Фронтменът на HIM е прав. Освен рокпауара и лудите оператори, финландските рокери имат още изненеди. Например, когато петте момчета изведнъж се озовават сред странно гримирани гейове или пък барабанното соло на Гас Липстик преминава в застрашително прогресивно. HIM заснемат клипа в Лондон. “Просто за да видим нещо различно от Хелзинки”, признава 24- годишният китарист Линде. Новият албум е записан във финландската столица. “Отне ни повече време, отколкото очаквахме.”, споделя Вилле. И причината за това е: “Песните бяха готови още миналото лято. Но когато ги записахме, те звучаха просто ужасно. Затова се върнахме в студиото.” А баскитариста Миге добавя: “Те и сега звучат ужасно, но ще ги пуснем в продажба”. Албума трябва да излезе през август , а на 17.09 в Хамбург рокерите слагат начало на германското си турне. А Вилле през смях казва: “До тогава ще имаме време да свикнем с новия материал, така че да можете да го чуете.”