..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***



 

Феновете на HIM: „Поделихме си бандата помежду си“
(Internet 2000)


В никакъв случай твърде далеч
Диана (25) караше 8 часа от Емден до сцената на SWR3, коята се намира в Баден Баден. Там тя чака от 10 часа за момчетата от HIM. Те са обявени за 14:00 часа и сцената е още празна, но ако закъснееш няма да си на хубаво място. Поне така казва Хайди, приятелката й от Цвайбрюкен, коята седи до нея и има опит от други концерти. Посетила е 13 от шоутата на HIM от януари насам. Лондон, Евпен (Белгия), Лихтенщайн... и утре пътешествието й продължава към Цюрих, където следва да свирят HIM.
“Всичко започна в Евпен. Нямаше никакъв проблем да отидем зад сцената и тогава бас-китаристът Mige ми се усмихна… От този момент съм фен”, казва Хайди. Нейните две дъщери Аника (13) и Ивон (15) чувстват същото.
“Но не им е позволено да се присъединят към мен през цялото време на концертите. Понякога ми се ще да отида сама. Аз печеля парите.” Колко е похарчила за хобито си? Не знае точно, но знае колко филмчета е заснела на всеки концерт: “Около 6”.
“Момчетата са толкова мили”, казва Хайди и веднага прибавя: “Но, моля ви, не пишете това. Те всъщност не искат да са мили!” И най-накрая идва време за HIM и обявяват Матиас Холтман от Финландия и Tattoos. Хайди и Диана, седейки отпред, снимат ли, снимат. “Надявам се да дават автографи”, казва преди това Диана, “Ще ме е срам да ги заговоря.” А всъщност: HIM остават на сцената и позволяват на феновете да ги снимат, подписват книги, картички, снимки. Диана стои пред сцената, когато Ville Valo изведнъж скача долу пред малката сцена. За малко изглежда, че Диана няма да има шанса да получи картичка с автограф този път. Ако тъгата имаше лице, то щеше да бъде на Диана в този момент.
Подпис, снимка, щастие
На края всичко се оправя. Подпис, снимка и щастие! “Така или иначе си поделихме бандата помежду си”, казва Хайди. Както вече бе споменато, тя харесва бас-китариста Mige, най-обичания член на групата след Ville Valo. А дъщерите обичат кийбордиста Zoltan и китариста Lily. Така че всичко е наред. Също за Петра (38) от Щутгард. Тя е все още без дъх, защото още не може да повярва, че е била близо до HIM. “Господи, толкова съм развълнувана!”, повтаря тя отново и отново. Петра познава другите две жени добре. Те се срещат често на концерти на HIM. Но са се запознали по друг повод. “Всички сме фенове на Kelly”, казва Петра, “но HIM са много по-добри – човек не би могъл да се приближи толкова до Kelly!”
10 минути след като HIM напуснаха сцената, всичко е напълно празно. Освен момичето на компютърния изход (тя търси уебсайтове за Pokйmon). Всички фенове на HIM са на път към Ращат, а с мисълта си може би са вече в Цюрих.