..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***




Статии

2005г.

Адът не замръзва с HIM
( вестник Стандарт )

 

“Докато чашите се чукнат за поздрав преди настъпването на Новата и сърцата се огледат едно в друго, настъпва нашия момент – на любовния метъл”, обяснява Виле Вало, а очите му – с цвят на небе призори – препреброяват парчетата в последния албум на HIM – Dark Light. Финландските рокаджии, името на които е абревиатурата Негово Адско Височество, се завръщат мъдро, убедително и амбициозно: да бъдат признати и в САЩ. “ Рокендролът трябвa да е мръсен, спонтанен, странен и различен”, продължава фронтменът с оня вокал на “наквасен моряк”, бродещ като корсар около бардак в сингъла Rip Out The Wings Of A Butterfly и възловия трак Drunk On Shadows. Животът на квартета – сценичен и студиен – не се е отдръпнал от бреговете на волния мъжки рок, който критиката нарече любовен метъл. Новите песни на Виле Вало и Ко падат на сърце на техните почитатели (сред които и хиляди българи, показа шоуто на HIM в София преди три години). Те умеят да забавляват себе си и околните. Солата на отделните инструменти импровизират вътре в основните теми, като се множат подобно руски матрьошки. А блендата на Виле, по-никотиновата от три цигарени фабрики, упойва с енергии от най-дълбокото на душата. Не само на ларинкса. Саунд – отлично дизайнерско постижение, събиращо в общ втален, но свободно движещ се силует, як поп, готик рок, мейдъновска метъл стръв и наквасено мързеливи балади. “Почвам да пия от 4 сутринта, но то е заради разликата във времето – Финландия е с 11 часа преди Щатите”- Виле въвежда в творческата лаборатория, откъдето с бодра крачка са излезли свежи парчета като Play Dead, Under The Rose, Vampire Heart и Face Of God. Тази нощ е черпил продузента Тим Палмър (“Ю Ту”, Дейвид Боуи, Роберт Плант и Ози Осбърн), с когото групата подписа и предишния си проект Love Metal (2003).
Стопроцентово адът няма да замръзне. Поне докато HIM поддържат огъня на рока в емоционалните казани. А на сутринта след Новата ( с който и номер да е тя ), когато впрочем е истинският камбанен звън в главата, момците сервират бульон трезве: една голяма финландска!