Интервюта

Виле: Обичам Black Sabbath!


Black Sabbath са най-главната причина за съществуването на HIM. Аз съм роден през 1976 и моите родители харесваха повече Rolling Stones отколкото по-тежка музика като Sabbath и аз нямах по-голям брат или сестра, от които да крада дискове и за това не открих Sabbath преди началото на 90-те години. Когато това стана то промени всичко за мен. Аз исках да бъда в група след това просто желаех да правя същата тежка и невероятна музика. Когато пишехме песен ние винаги мислихме за Black Sabbath, начина, по който те съединяват песните, защото те наистина имат изключителен начин да съединяват рифове.
Моята любима песен на Black Sabbath е After forever от Master of reality, въпреки че най-вероятно това ще се промени следващия път, когато ги слушам. Те са една от тези групи, които те карат да бъдеш абсолютно завладян от един албум и да го слушаш нон-стоп, после най-вероятно ще го оставиш на шкафа, след това ще вземеш някой друг от техните албуми и ще бъдеш завладян и от него. Просто можеш да преминеш през цялата серия албуми с Ози, да се влюбиш във всяка една песен, една след друга, и след това да започнеш отначало.
Имах късмета да се запозная с Ози преди две години заради статия на Керанг! Фактически това беше сбъдната мечта. Той беше изключително приятен мъж, което беше чудесно, защото аз не исках да се запознавам с един от идолите ми ако той би бил твърде рязък с мен. Все още не съм имал възможността да се запозная с останалите от групата, но наистина се надявам, че това ще се случи някой ден и тогава вече ще мога да умра щастлив.