Интервюта

9.11.2001 - Интервю с Mige и Ville взето от РОРО за телевизия ММ.


Роро - Как понасяте нескандинавското време?
Ville - О красиво е тук. Липсват ми в Хелзинки топлите дни определено. Откакто с гаджето ми се преместихме в нов апартамент, използвах найлонови торбички, и ги лепях по прозорците да не влиза слънцето вътре. Така се радвам тук на топлото време, не често виждам слънцето.
Роро - Вие сте обсебени от порното, поне това мога да кажа за вас от всички тези пресконференции...
Ville - Че кой не е, секса е очарователно нещо.
Mige - О да, ние сме обсебени от порното
Роро - Имате ли някакви любими порно актриси?
Ville - Алексис...как се казваше...Алексис "нещо", тя е ужасно добра, Анита Блонд е любимата ми, но не я препоръчвам на никой.
Mige - Във края на всеки ден всички ние стигаме до извода, че съседското момиче аматьорката е най-добрата порно актриса, момичето с което замръкваме разбира се говоря за това, тя е най-добрата порно актриса...аматьорска работа.
Роро - Ти каза че маструбираш, някакви гаджета нямаш ли в момента?
Ville - Ами имам си в къщи, но турнетата може да са доста продължителни, и затова искам да съм и верен, и затова използвам дясната си ръка...да да аз съм левичар, затова използвам дясната си ръка.
Роро - А ти? /Mige/
Mige - Ами никой не познава по-добре моето тяло отколкото аз самия.
Роро - Предполагам че всички ние знаем най-важните факти във вашата биография и т.н. Има ли въпроси на които все пак не отговаряте на интервюта
Ville - Не няма.
Роро - Чудесно, тогава съм приготвил някои други. За какво обичате да говорите с непознат човек като мен?
Ville - Ами за порното е яко да си говорим тук...обаче ние си говорехме преди интервюто за това. Той пък /Mige/ много се интересува от биологични оръжия и тяхната вреда върху човечеството.
Mige - Да мисля че има доста лоши оръжия освен биологическите, като например човешкото тяло, особено ако не го миеш, започва да смърди нечовешки. И това е най-кофти оръжието, това също е една биологична заплаха към околните към приятелите ти...да точно това исках да кажа.
Роро - Доста интересно изявление...
Mige - Аз имам винаги много интересни мнения.
Роро - Говоря за неговите татуировки...
Mige - О тази не е довършена, нямам коража повече, много ме болеше, адски ме болеше последния път.
Ville - Да, наистина много боли, аз не ги харесвам вече татуировките.
Роро - Кой факт от историята на HIM не е добре известен?
Ville - Ами че ние имаме два китариста и нямаме кийбордист. Ти си първия на когото го казвам. Не знам защо никой не го казва това нещо някъде в интернет....к`во друго...нямам добра памет да ти кажа.
Mige - Недокументираните неща, те са били по-скоро около ранните години на HIM.
Роро - Чух за някой от вашите приятели, който е в момента на Томи Хоук във Щатите, мениджъра ми каза.
Ville - А тва е Бан. Има едно шоу по MTV Джак Айс и той участва там, хората които сами си причиняват болка и някакви такива изродщини. Той е много, много добър наш приятел и ни подкрепя непрекъснато, той е влюбен в нас направо. Има една нова компютърна игра Томи Хоук, тя е за скейтъри, и въпросния наш приятел е уредил в играта да можеш да облечеш главния си герой с фанелка на HIM и тва присъства в играта и е супер яко. Той е голям наш фен и направи това за нас.
Роро - Харесвате ли игри?
Ville - О да. Това е страхотен начин човек да релаксира, вместо да пиеш, тва е хубав начин да се успокоиш наистина.
Роро - А когато говорехме по телефона споменахте че не правите никакви такива магически кръгове и ритуали преди концертите си. Всъщност спомена че слушате музика преди концерт.
Ville - Ами да, мислим че тези неща наистина са безумни, и дето хората се хващат за ръце и правят разни трикове и т.н. ние не го правим това...то въобще не помага на шоуто.
Роро - Зададох ви въпрос на пресконференцията за това за какво се карате в същност?
Ville - За порно филми се караме много. Той /Mige/ обича аматьорски неща, а пък аз харесвам по-професионални неща. Той много ме ядосва, когато ми спре порно касетата или ми спре маструбацията. Ами да, ние спорим и за храна.
Роро - За храна ли...?!
Ville - Да, мразя факта че са вегетарианци, това е ужасно наистина, за мен лично...но както и да е, не е толкова сериозно.
Mige - Ами не може без тези дребни кавги, нещата за които се караме винаги са адски тъпи и дребни. Но наистина понякога всеки човек има нужда да изкара нещо от себе си, някакъв гняв и такива работи...нищо което е извън релсите, нищо сериозно не се е случвало, няма да се разпадаме със сигурност.
Ville - Тва сигурно се дължи на ябълката дето Адам е откъснал от дървото.
Роро - Как се справяте с феновете си? Сигурно е нещо много трудно. Повечето от тях са, доколкото аз знам момичета.
Ville - Ние не се справяме с феновете си...и втората част от въпроса ти е...нямам представа защото....а?! сериозно ли имаме повече фенки отколкото фенове?!
Роро - О да, има едно проучване в интернет и пише че 80% от феновете са момичета.
Ville - Странно...зависи от страните, има някои страни в които има повече момичета и други страни в които има много повече пичове, но се радваме че имаме фенове, че феновете ни харесват, не става въпрос за сексуално привличане разбира се, говоря за музиката, че те харесват нашата музика.
Роро - Ако ти Ville беше на моето място, какъв въпрос би задал на Mige?
Ville - Защо непрекъснато се оплакваш от...
Mige - Ами защото много ме боли.
Ville - Да, наистина боли го.
Роро - Вие сте странни наистина, вие сте странни типове.
Ville - Не не не, аз съм много ректално ориентиран.
Роро - Носите ли си някаква музика тук в България, повреме на пътуването какво си донесохте.
Mige - О забравил съм...какво си взех...
Ville - Реге албум, последния на Korn, не се кефя толкова много на Korn, но е готино когато си музикант да знаеш какво става, какво се случва в музиката, и е готино да знаеш какво феновете слушат във момента, но Korn не са достатъчно мелодични за мене, аз обичам мелодични неща.
Роро - Като например...?
Ville - Доста имена са за да ги споменавам в момента...Black Sabbath, Led Zepilin, всички тези стари неща, те ми нявяват страхотни спомени, има разбира се и нови групи но не ги обичам толкова много, обичам реге. Скулсаунда се вързва много с това което ние правим и разни метъл парчета.
Роро - От къде купувате дрехите си и всички тези неща които носите? От къде пазарувате?
Ville - А...какво толкова, ние...
Роро - На сцена сте много яко облечени.
Ville - Не бе, не бе, ние си носиме обикновени неща, и вече не се гримираме при това.
Роро - Защо?
Ville - Миии....отнема много време, отнема време за правене на музика. Тва е било история през 80-те, 70-те години, а сега е някаква епоха на HIM без гримове, както Black Sabbath и Led Zepilin също са спрели по едно време. Да ние просто понякога се лигавиме с гримовете.
Роро - Какво можем да очакваме от новия албум? Каза нещо за това че ще има някакви специални сексуални изявления.
Ville - О не не не, ние просто се пошегувахме че досега сме правели музика ориентирана към хетерохората а сега ще направим малко по хомо музика. Тя ще бъде малко по-странна, по-кинематографична, някакви много дълги песни се получават, последния ни албум беше доста кратък, а сега ще задълбаем малко повече, по-кинематографични песни може да очаквате, както вече казах.
Роро - Значи вече сте записали материали нали?
Ville - Ами да, правихме някакви демота, връщаме се в студиото утре да запишеме ново демо, а през септември ще записваме новия албум. Но сега ще слушаме демотата за да видим дали звучат достатъчно добре.
Роро - Ние ви очаквахме да излезете някъде да се поразходите из София вие никъде не отидохте.
Ville - Бяхме адски уморени и нямахме куража да ходим по разни кръчми самички, седяхме си в хотела, пийвахме си, хапвахме си, харесва ми тук в София, харесва ми терасата.
Роро - Благодаря ви адски много. Можете ли да кажете нещо на зрителите на ММ сега?