..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

*** 

Първият "HIM Mirc Script"

Вече можете да чатите и със скрипт за мирк изцяло посветен на HIM. В него има много картинки, музика и интересни опции за ползване.
За да използвате скрипта пълноценно първо разархивирайте .zip в желаещата от вас папка и след това прочетете "readme!!.doc" който ще намерите в папката.

Enjoy The Script ! :)

Download

Link - Evro.net

Link - Data.bg

 

10x to Steam & Tassadar

 

Как да инсталирате скрипта!!!

След като свалите скриптa го отворете с Win Rar или WinZip (тук е показано с WinRar) и трябва да изглежда ето така:

След това натиснете върху "HIM Script" един път и натиснете горният бутон "Extract to" и трябва да стане това:

Изберете къде да разархивирате скрипта и натиснете OK. (В скрипта е показано Desktopa). След като разархивирате скрипта отидете там където е и го отворете!

Ако искате да използвате скрипта с ХИМ фонта прочете readme.doc, които се намира в папката и след това пуснете HIM Script.exe (както е показано на горната снимка.)

Като включите скрипта трябва да ви изглежда така:

Отидете на "Options" както е показано на горната снимка и попъленете полетата :

След като попълните инфо-то за себе си, натиснете "Connect to IRC Server"