..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Запишете се в фен клуба на HIM

IRC #HIMMANIA

Галерия

-= 1 - 2 - 3 - 4 =-

 

 

Name: Ралица
Age : 18
City: Нова Загора
Nick: ^poison_girl^

Pictures: 1 2 3

Info:

 

 

 

 

Name: Милен
Age : 22
City: Балчик
Nick: Tyrant-002

Info: Освен HIM слушам и The 69 Eyes, Nightwish.

 

 

 

 

 

Name: Елена
Age : 18
City: Варна
Nick: VaMpiRqSaLa, Elenaaa_

Info:

Pictures: 1 2 3 4 5 6

 

 

 

Name: Виктория
Age : 17
City:
Nick: HIM-fenka

Info: Hi,
Казвам се Виктория и си падам по HIM от 4-5 години. Освен HIM слушам и Evanescence, Linkin Park, Marylin Manson малко Metallica и т.н. Но главно HIM. Любим филм ми е Queen Of The Damned и Requiem For Adream много са добри и трябва да се гледат!
Обичам да чета книги (особено книги за магии), да свиря на пияно и китара и да си пиша с фенове на HIM.

Pictures: 1 2 3

 

Name: Цветина
Age : 17
City: София
Nick: poison_avi

Info: Здравейте!
Слушам HIM от 1996 (така си е) а освен тях слушам и Metallica, Black Sabbath, Iggy Pop, The 69 Eyes и всички останали от които HIM се е учил...Изгледала съм всички възможни филми и нямам любим. Чета книги много, но повечето време слушам кузика. Първият клип който гледах на HIM бешеWicked Game и от тогава съм запалила половината квартал по тях (Нещо като предай нататък).

 

 

 

Name: Aна
Age : 18
City: Варна
Nick: Queen^of^Elves,Queen^of^Seduce, The^Heartless

Pictures : 1 2 3 4 5 6 7

Info: Слушам различни видове метал само не понасям black и death.Слушам също така и hard rock. Любимите ми групи са HIM, Edguy , Sonata Arctica , Dream Theater , Metallica , Nightwish , Hammerfall , Deep Purple , Whitesnake и др. Обичам кино и театър. От скоро ходя на скаутски занимания.

Pictures: 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Диана
Age:20
City: Хасково
Nick: dark_nana

Info: Слушам HIM, KORN, Marylin Manson, иии абе наблягам на HIM, другите не ми трябват. В момента не се занимавам с нищо. Завърших и чакам да ме приемат в Пловдив, което е малко вероятно..

Тодор
Age:18
City: Димитровград
Nick: vikings

Info: Слушам HIM, Helloween, Metallica, Guns'n'Roses, Deep Purple и други.Ходи по събори и по-малко на училище.

 

 

 

Name: Ива
Age : 15
City: Русе
Nick: Dark^Goddess, Sacrament^Soul

Picturs: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Info: Слушам HIM, AFI, Linkin Park, Staind, Cradle of filth, Lacuna Coil, Within Temptation, Masterplan.

 

 

 

Name: Виолета Николова
Age : 18
City: Благоевград
Nick: Morgiana, Zincy

Info: HIM са любимата ми група, напоследък слушам най-често "The Path", която оправдава напълно злословенето против инструментала и звученето им напоследък. Друго харесвам The Doors, Depeche Mode, AC/DC, Guns'n'Roses, System Of adown , като напоследък и Maroon 5, The White Stripes. Обичам да слушам от време на време разни инструментали, предимно ударни. Любимият ми филм е " Forest Gump", "Shokolad", "Don Huan De Marko".Любими актиори.. Johnny Depp, MArlon Brando. За мен мога да ви кажа, че съм разлино мислеща и потайна натура, харесвам искрените хора и изобщо истината в хората.На 17 съм и си падам по разни сонети и философски плетеници. Обичам да върша щуротии и за целта имам отбрани приятели. За зодии и хобита не виждам смисъл да пиша.

Бъдете усмихнати, живейте си живота и прахосвайте време :)

 

-= 1 - 2 - 3 - 4 =-

Изпрашайте снимка и инфо за вас на адрес:

-= heartagram@mail.bg =-