..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Запишете се в фен клуба на HIM

IRC #HIMMANIA

Chat

Галерия

-= 1 - 2 - 3 - 4 =-

 

Name: Анна
Age : 21
City: Велико Търново
Nick: angelkin, Anna of the Opera, Arlequino

Info: Обичам музиката и книгите. Като тук се включват HIM, Lacrimosa, Theatre of Tragedy, Lindon after midnigh (също и The 69 Eyes, The Gathering)...харесвам и някои punk, heavy metal диско неща :) А за книги...Oscar Wilde преди всичко! Иначе: несериозна - адски сериозна, умерена, щура, ината, обичащта и раздаваща се, малко егоист (кой ли не е!), искаща обикновено най-трудните неща.Обичам много и хората, контакта с тях, най-вече на живо.Не обичам в IRC да ми се изсипят 12 човека и да ме питат asl/pic (Хайде сега, остарях за тези работи). Това е от мен, всеки може да пита всичко в IRC, не ми се свиди :P Всичко хубаво и усмивки!

 

 

 

Name: Христина Дашева
Age : 19
City:
Nick: GOTHIC_GIRLL

Info:

 

Pictures: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

16 17 18 19 20 21

 

 

 

Name: Илиян Недялков
Age : 20
City: Ихтиман
Nick: Erik_Dreaven, the_crow

Info:

Pictures: 1 2 3 4 5 6 7 8

 

Name: Александър Симеонов
Age : 20
City: София
Nick: HIM666

Pictures: 1 2 3 - tatto

Info: Както се подразбира от снимките съм заклет фен на HIM. Слушам HIM от около 3 г. и половина и най-странното в случая е, че в началото въобще не ме кефеха.Даже ги мразех ужасно много и отделните членове на групата ми бяха доста антипатични..Но един ден по "Info-TV" видях рекламата на Razorblade Romance и странно защо, но реших да си го купя.Първата песен която ми направи впечетление беше "I Love You". Слушах албума няколко пъти и с всеки път ми харесваше все повече и повече.После си купих списание "МАНИЯ" в което имаше плакат на HIM, който беше и първият музикален плакат който си залепих на стената. Няколко дни по късно гледах клипа на Right Here In My Arms..който е един от любимите ми и до днес.От групата най-много ме кефи Mige, зареди характера и начинат му на свирене.Хобито ми до голяма степен е свързано с HIM, също така съм "наркоман" на тема футбол,тенис и Шоуто на Слaви.Обичам да ходя на кино: предпочитам комедийте и ужасите. Любими актюри са ми Брендан Фрейзър и Джим Кери.Доста време прекарвам в нета предимно в сваляне на порно филми (Браяна Бенкс ми е любимата хахаха), сваляне на клипчета и концерти на HIM, и ровене из различни форуми.Стига толкова за мен..Слушайте HIM, пийте червено винце и си учете уроците.

 

Name: Петър
Age : 20
City: Плевен
Nick: Ville, Gothic_Child

Info: Lucky numbers: 7 and 17;
Fav CDs: "Greatest Lovesongs vol.666","Razorblade Romance", "Love Metal" [HIM]; "Blessed Be","Paris Kills"[The 69 Eyes];"Unleashed Memories","Comalies"[Lacuna Coil];"Like Gods Of The Sun"[My Dying Bride];"Elegy"[Amorphis];"Eternity" [Anathema];Mandylion [the Gathering];"Black Market Music", "Sleeping With Ghosts" [Placebo]...
Fav movie: "Meet Joe Black ","Queen Of The Damned","Rock Star","Ice Age","That 70s Show";
Fav actors: Brad Pitt , Anthony Hopkins , Johnny Depp, Danny Masterson ;
Fav actress: Angelina Jolie;
Listens to: HIM , The 69EYES, Lacuna Coil , Negative , My Dying Bride , Amorphis , Anathema , Moonspell , The Gathering , London After Midnight , Sisters Of Mercy , Orgy , Type O Negative , In Flames , Evanescence ,Placebo ..

Pictures: 1 2 3 4 5

 

Name: Десислава
Age : 20
City: Ямбол
Nick: Sacrament_

Pictures: 1

Info: Родена съм на 21 ноември 1986г.Слушам HIM от 2000г. Първата песен която чух беше Join Me. Харесват ми почти всички техни песни.Но най-красивата за мен е Gone With The Sin. Не обичам хората които се изтъкват като най-големите фенове на HIM. А иначе освен HIM слушам gothic-gothic metal-gothic rock. Обичам да слушам Nightwish, Charon, The69eyes, Love like blood, Theatre of Tragedy, Sirenia, Tristania, To/die/for, Entwine, Arcana, Therion, Within Temptation..и т.н. Да си призная не чета много книги. Последната която прочетох беше "Цветя на Злото" , но не ми хареса особено... не си падам много по цветята.Но най-красивото цвете за мен е червената роза.Мразя карамфили..Видя ли ги се сещам за погребение.Обичам да гледам тъжни филми. Любимият ми филм е Requiem for a dream. Изключително гаден филм!Гледайте го!А що се отнася до тъй нашумелия филм Queen of the damned....харесва ми, но честно да си призная актюра ми харесва повече от самия филм.Ами това е общо взето..правете каквото ви се прави, слушайте каквото ви се слуша, говорете каквото си искате, може да се различаваме по хиляди неща, но съм сигурна,че по отношение на HIM...мнението ни е еднакво;)) Пазете се!!! Накрая всичко ще бъде наред..

 

 

 

Name: Иво
Age : 25
City: Пловдив
Nick: RAZKOLNIKOV, DORIAN_GRAY

 

Pictures: 1 2 3

 

 

 

 

Name: Христина
Age : 20
City: София
Nick: death_is_here, BlackCandle

 

Info:

 

 

 

 

Name: Христо
Age : 20
City: Монтана
Nick: A_Skywalker

 

 

-= 1 - 2 - 3 - 4 =-

Изпрашайте снимка и инфо за вас на адрес:

-= heartagram@mail.bg =-