Стари новини


Posted: 01.05.2007 / 19:34h

Ето новите промо снимки на групата!

Снимки от Give It A Name Festival можете да видите на този линк ! Натисни тук !

- Също така направих темичка за нашата държава в официалния форум на HIM. Хубаво е да се регистрирате и да пишете понякога там. Важно е ако искаме да видим HIM отново в България. Голям пропуск е въобще, че досега не се беше направила такава тема. Хубаво е като се регистрирате да изберете от коя държава сте в съответното поле - Натисни тук за да видиш темата -


Edit: 30.04.2007 / 14:00h

Качена е песента с много по-добро качество и този път цялата!
Dead Lover's Lane (Live At Gian) - GQ - 6.5MB - 4:04мин.

Exclusive: 30.04.2007 / 03:18h

Вече можете да чуете три минути и половина от новата песен с най-доброто качество за момента!
Dead Lover's Lane (Live At Gian) - 3.2MB - 3:29мин.

Edit: 29.04.2007 / 03:55h

Преди броени часове излезе 20сек. клипче на Dead Lover's Lane. Линкове към него и още много снимки от двата концерта на групата (от 27 и 28 април) можете да видите от форума на този линк. ! Настисни тук !

- В последния брой на списание Kerrang пише, че новият албум трябва да излезе на 2 юли (понеделник) и че името на албума е все още непотвърдено!

Posted: 28.04.2007 / 13:44h

Снощи на първия концерт от фестивала Give It a Name - HIM са изпълнили една от новите песни. Песента е "Dead Lovers Lane", а не както се очакваше и както самият Виле бе казал, че ще свирят "Passions Killing Floor". Също така са изпълнили и един нов кавър на групата. Песента се казва "You Suffer" и е кавър на Napalm Death. Да се надяваме, че в най-скоро време новата песен ще "изтече" в интернет и ще имаме възможност да я чуем ;-)


Posted: 20.04.2007 / 01:25h

Качени са скенове на обложките на Uneasy Listening Vol.1, Killing Loneliness Single, Summer Wine Single, The Video Collection DVD.

Сложени са и работещи линкове на WinAmp Skins и Games, Logons, Screen Savers.

Днес излиза Uneasy Listening Vol.2 в Германия, а от понеделник в цяла Европа. (само ви подсещам ;-) Веднага щом може да се закупи албума от територията на България - ще ви уведомя.

Нов скин във форума. Казва се Uneasy Listening ;-)


Edit: 15.04.2007 / 16:03h

На 20 април ще излезе втората част на Uneasy Listening. Вече можете да чуете по цели 2 мин. от всички тракове в албума. !Кликни тук! - Ще ви трябва Flash Player за да ги чуете!

Edit: 13.04.2007 / 01:20h

В менюто е добавена отделна колонка при "HIM - Албуми" за всички рилийзи на групата. Менюто се разделя на "Албуми", "Сингли", "Други проекти" и "DVD's" за да бъдат по-подредени нещата и за по-лесно търсене. Качени са и 5 нови уолпейпъра, като са поправени и линковете на останалите тапети. Търси се алтернативен вариант за секцийте - WinAmp Skins и Others, тъй като сървъра, на който бяха е спрян.

Edit: 12.04.2007 / 00:44h

НОВА АНКЕТА - След като избрахте Razorblade Romance за най-любим албум реших следващата анкета да бъде за любимата ви песен от него. Дали отново Join Me и Gone With The Sin ще се борят за първото място? Дали Poison Girl и Right Here In My Arms ще влезат в тройката? Дали някой от другите песни, който не отстъпват по нищо на останалите четири ще се преборят за първите позиции в анкетата? За всичко това - Вие сте на ход! ;-)

В Online Store ще намерите инфо - от кой магазин в София можете да закупите почти всички албуми на ХИМ и на каква цена.

Posted: 11.04.07 / 00:51h

Вече можете да чуете по малко от песните в Uneasy Listening Vol.2, който трябва да излезе на 20 април.
! Натисни тук !

Ето и малко инфо относно новите песни от самият Виле, от интервюто му за списание Metal Hammer.

Истината за “Venus Doom” и готовите тракове.

Love in cold blood” (“Любовта със студена кръв” ? )
Дуум-църковно звучащи китари и тежки забивания като за погребална песен. Това е най-тежкият начин, по който ХИМ някога за звучали, с изключение на удивително звучащите хорови изпълнения, които ни отнасят на позната вече територия.

Kiss of dawn” (“Целувка на зората”)
Вало я описва като аналог на песните на Металика и не се шегува. В нея има злоба, порочност и едни от най-тежките звуци, създавани някога от финландската петорка. Това казва Вало на прима виста.

Dead lover’s lane” (“Алеята на мъртвите влюбени”)
Към тази човек може тотално да се пристрасти. Може би тя звучи най-близо до “Dark Light”, с кратки изпълнения на пиано, последвани от богати наситени звуци на китара и бас. Мрачна? “Винаги са мрачни”, казва Вало.

Bleed Well” (“ ” ? )
Балада, но от най-мрачния вид, звучи сякаш баритона на Вало е паднал октава по-ниско и сякаш музиката извира направо от кървящото му сърце. Няма нищо весело в нея – характерния хумор на Виле отсъства там, има я само чистата първична болка.

Passion’s killing floor” (“Дъното на умрялата страст” ? )
Като за начало избрана да даде заглавието на албума, в нея се съдържа запазената марка на красивото звучене на ХИМ, започва с монотонното “My heart’s a graveyard” and “at first kisses the seeds of hatred are sown”. Вало отрича да има нещо автобиографично в тази песен. През неговите очи, става дума за всеки, който някога е целунал някой друг.

Превода на имената на някой от песните е труден тъй като не се знае текста на песента и за какво точно се пее в нея за да бъдат преведени правилно!


Edit: 12:36h - EXCLUSIVE

Вече можете да прочетете статията от mtv.com относно новият албум. ! Натисни тук !
Много благодаря на strangelove за бързия превод!

В Tourdates ще намерите и новите концертни дати.

Posted: 07.04.07 / 00:38h - EXCLUSIVE

Новият албум най-вероятно ще се казва "Venus Doom". Не бих могъл да потвърдя това, но всичко това го пише в mtv.com. Други песни от албум освен "Passion's Killing Floor" и "Bleed Well" (които знаехме) се казват: "Kiss of Dawn", "Love in Cold Blood", "Dead Lover's Lane". Дори най-вероятно Bam Margera отново ще снима клипа към първият сингъл на албума. За добро или лошо всичко това го пише в сайта на mtv.com с дата 5 април 2007 и по всичко личи, че е истина. И в тази статия отново пише, че новият албум ще е най-твърдият правен някога от тях самите. Уви - май ще е вярно ;-)

! Натисни тук за да прочетеш статията - от форума !

При първа възможност ще бъде качен превода на статията тук в сайта!
Напомням на хората, които сега се регистрират във форума, че трябва задължително да активират ключа, който получават автоматично от форума на имейла, който са въвели. Чак тогава ще получите право да пишате в него.


Posted: 05.04.07 / 20:24h

Качено е интервю с Виле, което излезе едва вчера. Ще прочетете доста интересни неща за новия албум както и няколко относно старият. Благодаря на strangelove за превода!

! Натисни тук за да прочетеш интервюто !
! Натисни тук за да видиш снимките от списанието !

Edit: 06.04.07 / 01:40h

Нов профил в Team - Галерия!


Posted: 22.03.07 / 13:25h

HIM ще подгряват три концерта на Metallica това лято!

10 Юли 2007 - Oslo, NOR
12 Юли 2007 - Stockholm, SWE
15 Юли 2007 - Helsinki, FIN

След толкова оспорваната борба за "Любимият ви албум на HIM" - анкетата ще продължи още 2 седмици.

Edit: 24.03.07 / 03:10h

Виле е записал дует с Манна (жената на Линде). Песента се казва Just For Tonigh и е от дебютния албум на Манна, който трябва да излезе април месец. MySpace Site

И нещо интересно! Предполагам всички знаете, че тази година Евровизия ще се проведе във Финландия. Интересното в случая, е че Финландия са избрали да защитят първото си място от миналата година с 25 годишната Hanna Helena Pakarine с песента й Leave Me Alone. Всъщност на пръв поглед няма нищо интересно в това освен, че преди три години Hanna Pakarinen е участвала във финландското "Music Idol" с песента на HIM - Join Me In Death.


Posted: 12.03.07 / 12:11h

В интервю за списание Close-Up Виле споделя, че новия албум ще бъде супер мелодичен, а вокалите доста меки и разнежени, но в същото време ще има много китари!
"Учихме се от всички албуми на Black Sabbath и направихме няколко китарни рифа, които ще бъдат използвани в почти всички песни от новия албума" - казва Виле за списанието.
Общо взето се очертава албумът да бъде доста хеви и според Виле е възможно да бъде "намразен" от хората.

В раздел "Албуми" вече е отделено място и за новия албум и с течение на времето, информацията за него ще бъде обновявана.

Edit: 14.03.07 / 13:43h

В края на следващия месец (около 20-25 април) SonyBMG ще изкара на пазара и втората част от Uneasy Listening. Този път компилацията ще съдържа много повече неизлизани досега парчета както и няколко лайв изпълнения.

В Германия компилацията ще излезе на 20 април. На 24-25 април ще излезе във Финландия и цяла Европа. Нямам информация за пазара у нас.

Uneasy Listening Vol.2
Buried Alive By Love (616 Version)*
Rendezvous With Anus (El Presidente Version)*
Sigillum Diaboli
I Love You (Joffa Bond - We Miss Ya)*
The Beginning Of The End (Remix)
Again (Hollola Tapes)*
Wicked Game (Live in Turku)*
Soul On Fire (Remix)
Beautiful (Hollola Tapes)*
This Endless Dark (616 Version)*
Hand of Doom (Live in Turku)*
Right Here in My Arms (Live in Turku)*
Sail On (live in Turku)*
Pretending (Cosmic Pope Version)

Песните завършващи с * са неиздавани досега версии.

- Нова Анкета!
- Нов скин във форума.


Posted: 02.03.07 / 15:14h

Обновени са разделите "Знаете ли че?" и "F.A.Q".

Много сме радостни, че брояча "чукна" 200 000 посещения. Още по-радостни сме, че и сайта е по-посещаван отвсякога! Смятаме, че за фен сайт на група в България това е нещо уникално и се надяваме, че нещатата ще продължават все така! ;-)


Posted: 24.02.07 / 15:58h
За списание Close Up - Виле сподели имената на две песни от новия албум. Едната се казва "Bleed Well" (засега любимата му!), а другата се казва "Passions Killing Floor".

Posted: 16.02.07 / 16:14h

Разделът "Знаете ли че?" вече е пуснат. Приятно четене и благодаря на Ваня за превода! ;-)

- раздел 'Албуми' е ъпдейтнат.
- нови снимки на фенове в Team - Галерия.
- качена е видеография в раздел Video Archive.
- качени са нови снимки на групата в The Band и Fans.


Posted: 14.02.07 / 02:02h

Нов албум през юли!!! Групата влиза в студио в края на този месец в Finnvox студио. Продуценти на албума ще са Hiili Hiilesmaa - продуцент на Greatest Lovesong Vol.666 и Love Metal и Tim Palmer - продуцент на Dark Light и миксатор на Love Metal. В това студио са записвани и Greatest Lovesong vol.666 и Love Metal. Очаква се световната премиера на все още неозаглавения албум да е през юли, когато HIM ще свирят на най-големите фестивали във Финландия - Miljoona Rock festivals и Ilosaarirock (13-14 юли), където ще свирят и групи като Nelja Ruusua, Porcupine Tree, The Scorpions и много други.

Можете да поръчате Uneasy Listening Vol.1 онлайн от сайта на Wizard.bg. Доколкото знам от Виталити мюзик все още не са пуснали албума на пазара, както трябваше да направят още преди 3 месеца. За повече инфо - Online Store.


Posted: 12.02.07 / 21:55h

Uneasy Listening Vol.2 най-вероятно ще излезе през втората половина на април месец.

Във форум вече ще можете да се регистрирате само след одобрението на администратора. Това се прави поради зачистилите опити за спам в него. Надявам се ограничението да трае само няколко седмици. Дотогава новорегистриралите се ще трябва да чакат няколко часа докато им се даде достъп да пишат във форумът.

Относно скритите бутони в менюто, за които ви казах!
Ако натиснете върху "HIM" - ще се отвори официалната страница на бандата.
Ако натиснете върху "Downloads" - ще се отвори акаунта на сайта в YouTube.
Ако натиснете върху "Pics" - ще се отвори официалната страница за снимки на HIM.

И oще два не толкова скрити бутона:
В "Contact us" има два бутона - v2 и v3. От тях можете да влезете и да разгледате старите версии на сайта.

Edit: 13.02.07 / 02:20h

В "Help us" разделът е сложен бутон чрез, който можете да направите сайта ваша начална страница.

Премахната е информацията за годините на всички фенове от раздел "Галерия". Ще ги преценявате по снимката :-) просто на този етап няма как да се обновяват годините в прифилите.


Posted: 09.02.07 / 02:01h

Ето че и новият дизайн на сайта е вече реалност! Всъщност имахме по-големи идеи за него, но поради липса на време стигнахме до компромисен вариант. Още повече, че и менюто си остава запазена марка на сайта ни ;) Така или иначе се постарахме да добавим още много раздели в менюто както и да променим до голяма степен вида на сайта. Много от излишните неща са премахнати и на тяхно място са сложени по-полезни :P Така изминаха 3г. откакто бяхме пуснали с balky вече старият дизайн на сайта и време беше да се "внесе" малко свежест. Надяваме се новият дизайн да ви се хареса, ако ли не то поне да се задоволите с новите неща в него. Благодарим на всички, които ни помагаха и подкрепяха. Не благодарим на тези, които ни пречиха да си вършим работата. Така или иначе HIM MANIA ще има докато има кой да ни посещава ;) Благодарим и на хората от форума и чата заради, които можем да се наречем "общество". Ако все още не сте се присъединили - то сте добре дошли. Само ще ви помолим ако сте вече регистрирани във форума и сте си забравили паролата - да не регистрирате нов акаунт, а да ползвате системата за "Забравена парола". Ако не помните и името, с което сте се регистрирали се обърнете към уебмастерите ;-)
Има и още информация за качване, така че бъдете нащрек. Имаме и още идеи около сайта и ще се опитаме да ги реализираме в най-скоро време. Забравих да кажа, че има няколко скрити бутона в сайтът. Около менюто и не само в него :Р Ще издам само един! - Ако сте някъде из разделите на сайтът и искате да се върнете тук на главаната страница - просто натиснете върху логото, където пише - www.himmania.com

Тук ще прочетете малка част от новите неща в сайта плюс малко информация за тях и къде, какво е обновено. Във форума ще намерите цялата информация около новият сайт, а тук ще прочетете само най-важните неща.

NEW - HIM в България - Просто трябваше да има такъв раздел в менюто. Там ще намерите всичко за HIM в България 2002.

NEW - Tourdates - Сайтът се посещава от доста българи по чужбина. Ето защо ще се обръща все повече внимание на тази секция отсега нататък.

NEW - Synnin Viemma - Тук коментарът смятам, че е излишен. Малко са сайтовете по света, който имат книгата в сайта си преведена на родния си език. Дори не са малко, а са един, два само. Ако незнаете за какво говоря просто посетете раздела.

NEW - Знаете ли че? - Това е един нов раздел с много интересни неща в него. Смятам, че ще стане любим на повечето от Вас! - разделът ще бъде пуснат в най-скоро време

NEW - Reviews - Очаквам много подкрепа от хората, който са били на концерт на HIM и имат пресен спомен оттогава. Този раздел е точно затова! ;-)

NEW - Audio Covers - За този раздел също очаквам подкрепа от хората занимаващи се с музика!

NEW - Online Stores - Ценете оригинала! В този раздел ще прочетете повече по въпроса.

NEW - Downloads - Напълно променен раздел. Повече клипове за даунлоуд няма да бъдат качвани (или пък ще бъде много, много рядко). Спира се и работата по XDCC-то поради малко интерес към него. Така или иначе XDCC ще има в чат канала и ще бъдат качвани нови материали за сваляне, но няма да бъдат обявявани в сайтът. Само във форума евентуално. Един вид става "прайвъси" и ще бъде достъпен само за хора, които са част от форума и чат канала. Video Archive ще бъде пуснат, но ще съдържа само списък и снимки с клиповете, който са били качвани в сайтът през всичките години от съществуването му. В Others са качени шест нови Скрийн сейвъри за вашият компютър и много нови тапети (Wallpapers). Качени са и мелодии за мобилни телефони.

NEW - GuestBook - Поредната книга за гости (и тя с нов дизайн) - надявам се да издържи повече от предишната. Не пропускайте да си изкажете мнението за новата HIM MANIA в нея.

NEW - Forum - Разбира се нов скин във форума, които прилича на новият дизайн на сайта. Отново е пуснат достъпа за регистрация в него и скоро ще станем 1000 юзера :Р

NEW - Pics - Галерията е модернизирана изцяло!

NEW - Анкети - анкетите ще се сменят на всеки 31 дни, като ще имате възможност да гласувате само по един път!

NEW - Гласувай - Съветвам ви често да посещавате този раздел. В него ще пише в кои сайтове по света можете да гласувате за HIM.

NEW - /Menu/ Team - Може би най-хубавото нещо в новият сайт. Всичко свързано с Вас феновете на едно място. Ще помоля хората, които са ми пращали снимки за галерията да ми пишат отново за евентуално обновяване на профилите им. Или ако искат да им бъде свалена информацията за тях от сайтът.

Това са най-важните неща, които трябва
да знаете. Във форума ще намерите пълното
инфо за новият сайт както и интересни
неща около създаването му!
Alex

Posted: 05.02.07 / 19:20h

В последният брой на списание Хай Клуб (брой 5) има статия за Виле и Бам и интервю с Виле, където говори за новият албум, цигарите и новото място, където живее. Ако не можете да намирете новият брой, то във форума можете да прочетете нещата.

Временно са спряни новите регистрации във форума!


Posted: 30.01.07 / 23:09h

Вече има демо записи от новите неща, които бандата замисля. Повечето от песните вече са написани и момчетата плануват през март да влязат в студио в Хелзинки под "контрола" на Tim Palmer (продуцентът на Dark Light). Най-вероятно към екипа ще се присъедини и Hiili Hiilesmaa (продунцентът на The Greatest Lovesong Vol.666 и Love Metal) като ко-продунцент. През април бандата ще има няколко концерта в Англия.


Posted: 22.01.07 / 00:48h

- Два нови скина във форума.


Posted: 16.01.07 / 03:27h

Сингълът ще излезе само в Германия на 26 януари. Може да бъде поръчан от Amazon Germany.

 

Summer Wine-Single (Movie: Das Wilde Leben)

Summer Wine (Single Edit)
Summer Wine (Movie Version)
Summer Wine (DRP Winter Remix)
Summer Wine (Video)

Posted: 05.01.07 / 16:41h
От YouTube можете да гледате два клипа от концерта в HellDone на нова година.
The Funeral Of Hearts
Under The Rose
Posted: 02.01.07 / 03:52h

Честита Нова Година!!!

- В новогодишната нощ HIM свираха на фестивала HellDone. Песните, които изпълниха са:

Buried Alive By Love
Rip Out The Wings Of The Butterfly
Right Here In My Arms
Under The Rose
Join Me
Soul On Fire
Razorblade Kiss
Killing Loneliness
Wicked Game
Vampire Heart
Your Sweet 666
The Sacrament
Behind The Crimson Door
The Funeral Of Hearts
It's All Tears

Posted: 22.12.06 / 03:08h

- Нови клипове в xdcc-то.

The Sacrament (Hamburg.08.08.03)
Join Me In Death (Harald.Schmidt.2000)

- Нов скин във форума на сайта - Poison Girl


Posted: 19.12.06 / 14:58h

Днес нашият любим бас китарист - Mige Amour навършва 32г.


Posted: 15.12.06 / 18:05h

Тази седмица излезе новият брой на списание ХАЙ КЛУБ (брой 50/ 14-20.12.2006), в което има плакат на Виле.

- Нови клипове в XDCC Server-a.


Posted: 06.12.06 / 23:25h
Виле е записал песен заедно с германската оперна певица Natalia Avelon, която ще бъде към саундтрака на филма "8 Miles High". Песента се казва Summer Wine и е кавър на Nancy Sinatra от 70-те. Филмът се очаква да излезе на 01.27.2007. Повече инфо за филма от IMDB натисни тук.

Posted: 04.12.06 / 01:53h

Следващите копия от Uneasy Listening Vol.1, който ще бъдат произведени, ще са с малко по-различна обложка.

- Ново в XDCC:
HIM-Making.Of.Dark.Light
HIM-Making.Of.In.Joy.And.Sorrow.BGAudio.TVRip
HIM-Making.Of.Love.Metal.BGSub.Xvid.TVRip


Posted: 22.11.06 / 11:37h

Днес Ville Valo навършва 30г.

- Тази седмица ще излезне двоен сингъл във Финландия, като песните и обложката са взети от Uneasy Listening Vol. 1. Сингълът ще излезне и на винил.

Single - In Joy And Sorrow / Pretending
01. In Joy And Sorrow (String Version)
02. Pretending (Acoustic Version)Posted: 18.11.06 / 14:21h

Виле и1ма готови идеи за 10 нови песни. Голяма част от текстовете още не са написани и бандата още не е започнала да репетира новите неща. Според Виле новият албум ще е нещо като Led Zeppelin III. Първата песен от албума може да е най-тежката писана някога от тях, а следващата най-леката. Дори може всичко това да бъде в една песен. Продуценти на албума най-вероятно ще са Tim Palmer и Hiili Hiilesmaa. За тези, който незнаят или са забравили - Tim Palmer е продуцент на Dark Light, а Hiili Hiilesmaa на Greatest LoveSong Vol.666. Няма й промяна в датата на излизане на албума - остава си есента на 2007г.

- Нови клипове в XDCC Server-a


Posted: 10.11.06 / 19:47h 

HIM не се класираха за Евровизия!!! Всъщност не се знае въобще дали бандата е проявявала интерес към това. Аз лично силно се съмнявам ;-)
Както знаете от новините от 30.09(Клик) Ville записа две песни с Kari Tapio и Tommi Viksten. От тук можете да чуете малка част от тях и да видите малко снимки от записването им.

Edit: 10.11.06 - 16:31h

- За тези, които не са разбрали! Uneasy Listening Vol. 1 ще бъде пуснат на пазара най-вероятно от другата седмица. Всъщност трябваше да бъде пуснат минала седмица, но много се забавя излизането му у нас по незнайни причини. Също така албумът ще може да бъде поръчван от сайта щом го пуснат от Виталити (което също се очаква да бъде другата седмица) на този адрес www.vitalitymusic.com.

- Качен е нов профил в IRC секцията.Posted: 07.11.06 / 14:47h 

Uneasy Listening Vol. 1 вече и в България!!! Албумът ще бъде разпространяван в “Orange Center” (Граф Игнатиев 18) като цената му ще е около 36лв. Също така ако не сте от София и не се продава във вашия град ще можете да го поръчате скоро онлайн от сайта www.vitalitymusic.com, като цената ще е около 35лв (+ доставката). Uneasy Listening Vol. 2 ще излезе през пролетта на 2007г.

- нов стайл на форума http://forum.himmania.com + нови фен клубове на Стара Загора и Севлиево.

- Не пропускайте да се разпишете и в новата ни книга за гости на адрес: http://himmania.com/guestbook

- Посетете и акаунта на сайта в youtube.com, където можете да гледате онлайн клипове. -= Link =-

- Нови снимки на Виле -= 1 - 2 =- Повече снимки можете да намерите във форума.

- Нови клипове в xdcc сървъра.

Gone With The Sin (New Pop Festival 2000)

Ville&Agents-Paratiisi


24.10.06 --- Можете да преслушате всички парчета от Uneasy Listening Vol. 1 на ТОЗИ адрес..
- Burton е станал баща тези дни. Родила му се е дъщеричка и всички в семейството са наред. Името на детенцето все още се пази в тайна. Честито!!!


23.10.06 --- Втората книга за HIM ще излезе на 26 октомври. Книгата се казва H.I.M. His Infernal Majesty и автор на книгата е Barry Keating. Книгата съдържа 128 страници и 50 снимки.

- За повече информация & поръчка от тук.

23.10.06 --- Има вероятност ХИМ да представят Финландия следващата година на Евровизия. За сега няма да казвам нищо повече. Повече инфо ще има след 8 ноември, когато ще излезе списъка с финалистите, който ще се борят кой да представя страната им. Другите номинирани са групи като APOCALYPTICA, The Rasmus, бившата вокалистка на Nightwish - Tarja Turunen и много други. Благодарение на Lordi, които спечелиха тази година Евроризия, за следващата година Финландия се класира директно на финала.

20.10.06 --- XDCC Server-a е ъпдейтнат с нови видео материали.

17.10.06 --- Чудесни новини!!! - Uneasy Listening Vol. 1 ще бъде пуснат на пазара и у нас броени дни след официалното му излизане. Албумът ще се издава в България от Виталити мюзик, който бяха така добри да ме затрупат с информация относно албумът, която ще сподела и с Вас разбира се.

Една от най-успешните и завършени рок групи – HIM, изненада своите фенове с издаването на две нови компилации.
Uneasy Listening Vol.1 ще бъде издадена към края на октомври, а втората част ще излезе през пролетта на следващата година.
И двата албума включват неиздавани версии на най-големите им хитове. Тези две концептуално завършени компилации представят двете страни на групата – първата част включва по-сантименталните им парчета, а втората е фокусирана върху теи с по-тежко звучене.
“Uneasy Listening Vol. 1 е музика за неделните сутрини, докато Vol 2. е по скоро за съботните вечери” – казва вокалистът Ville Valo.
“Повечето от кавърите бяха пуснати по-рано като сингли, но тези, които сме включили, са много по трудно откриваеми. Феновете ни често задаваха въпроса къде могат да открият тези песни. Тези парчета също са важни за групата ни – чрез тях ние си позволихме да изразим своите усещания” – казва Valo смеейки се.
Uneasy Listening Vol. 1 включва и акустични версии на добре познатите ни хитове на HIM, както и 5 неиздавани преди кавър версии, от личния архив на Valo. Албумът е фокусиран върху баладите и всички версии са избрани от маестрото.
Valo описва уникалното звучене на албума като придвижване от шлагерната култура към гротескното електро.

SONYBMG / VITALITY MUSIC
www.vitalitymusic.com

16.10.06 --- Можете да чуетe по 30сек. от неиздаваните ремикси от Uneasy Listening Vol.1

03. Join Me In Death (Strongroom Mix)
04. Close To The Flame (DT Mix)
12. One Last Time (Rockfield Madness Mix)
14. The Path (P.S. Version)

- ето и едно уникално видео, което вярвам, че ще оценят всички по-стари фенове на групата и хора ценящи повече старите неща на групата. Download: Ville recording "I love You" 98`

13.10.06 --- Качено е ново видео за даунлоуд в XDCC Server-a.

06.10.06 --- Още инфо относно компилацията Uneasy Listening Vol. 1 - Има разлика в траклистовете на двете версии. В Германия ще излезне на 27.10.06, а във Финландия на 01.11.06.

Germany Release 27.10.06
Finland Release 01.11.06
01. The Sacrament (Disrhythm Remix)
02. The Funeral Of Hearts (Acoustic Version)
03. Join Me In Death (Strongroom Mix) *
04. Close To The Flame (DT Mix) *
05. In Joy And Sorrow (String Version)
06. It's All Tears (Unplugged Radio Live)
07. When Love And Death Embrace (AOR-Radio-Mix)
08. Buried Alive By Love (Deliverance Version)
09. Gone With The Sin (O.D. Version)
10. Salt In Our Wounds (Thulsa Doom Version)
11. Please Don't Let It Go (Acoustic Version)
12. One Last Time (Rockfield Madness Mix) *
13. For You (Acoustic)
14. The Path (P.S. Version) *
15. Lose You Tonight (Thulsa Doom Extended) *
01. The Sacrament (Disrhythm Remix)
02. The Funeral Of Hearts (Acoustic Version)
03. Join Me In Death (Strongroom Mix) *
04. Close To the Flame (Rappula Tapes) *
05. In Joy And Sorrow (String Version)
06. It's All Tears (Unplugged Radio Live)
07. When Love And Death Embrace (AORMJ Edit)
08. Buried Alive By Love (Deliverance Version)
09. Gone With The Sin (O.D. Version)
10. Salt In Our Wounds (Thulsa Doom Version)
11. Please Don't Let It Go (Acoustic Version)
12. One Last Time (Rockfield Madness Mix) *
13. For You (Unplugged Radio Live)
14. The Path (P.S. Version) *
15. Lose You Tonight (Thulsa Doom Extended Dub) *

Песните маркирани с * са неиздавани стари тракове.

06.10.06 --- Половинката на Linde - Manna ще издаде своят първи албум през пролетта на 2007г. Някой от песните са написани от Линде, а също така вече има и записан дует с Виле. Можете да чуете няколко песни от сайта й в myspace.

- Нов клип в XDCC Server-a.

03.10.06 --- Dark Light вече е със златен статус в USA след като бяха продадени повече от 500 000 копия от албума. Така бандата става първата финландска група с албум със златен статус в Америка. Така общия брой на продадените копия на албума в цял свят е вече над 900 000.

- Отлага се и излизането на концертното двд, което бе запланувано да излезе до края на годината.

- От HIMOnline Store можете да купите уникален Fan Collectors Box. Повече

30.09.06 --- Някой от най-известните финладски певци ще запишат албум с меланхолични финладски песни. Виле ще направи дует с Kari Tapio и песента ще се казва "Taalla Pohjantahden Alla", като се очаква да запишат песента във вторник (03.10). Също така Виле ще запише песен и си Tommi Viksten. Албумът се очаква да излезне в края на ноември месец.

30.09.06 --- Нови клипове в XDCC Server-a.

HIM-Our.Diabolikal.Rapture(Overdrive.98)

HIM-Right.Here.In.My.Arms.(Harald.Schmidt.2000)

27.09.06 --- Бандата отменя концерти за да започнат работа по новият албум!!!

Бандата пише непрекъсното новите си идей за новият албум и горят от нетърпение да започнат репетициите на първите демо записи. До сега нямаха никаква възможност да тестват новите неща, но сега им се отваря такава възможност есента да поработят на спокойствие върху новите материали поради, което ще бъде отменено турнето "No Sleep Till Halloween"..Виле казва, че няма търпение да започнат работа по новите песни, някой от който са му "заседнали" в сърцето. ;-) " Почваме работа по новият албум и нямам търпение да чуете новите неща " - казва Виле.

Последната година беше доста напрегната за бандата след промоциите на Dark Light и многото им концерти по цял свят. Също така участваха и в едни от най-извесните шоута в Америка като Jimmy Kimmel Live и Last Call с Carson Daly.

Отменени концерти:

WED 10/18 Lowell, MA Tsongas Arena
THU 10/19 NY, NY Hammerstein Ballroom
FRI 10/20 NY, NY Hammerstein Ballroom
SAT 10/21 Camden, NJ Tweeter Center at the Waterfront
MON 10/23 Rochester, NY ESL Sportcenter
TUE 10/24 Toronto, ONT Ricoh Coliseum
WED 10/25 Chicago, IL Aragon Ballroom
THU 10/26 Des Moines, IA Val Air Ballroom
SUN 10/29 San Jose, CA Event Center at San Jose University
MON 10/30 San Diego, CA SDSU
TUE 10/31 Universal City, CA Gibson Amphitheatre

22.09.06 --- Можете да свалите от xdcc-то първият концерт на бандата качван в сайт преди 4 години.

HIM-Live.At.Garage.(London 30.10.2000)

19.09.06 --- Нова информация относно - Uneasy Listening Vol. 1. Това ще е точният траклист. Изглежда, че ще има доста доста нови миксове. На 27.10 ще излезне в Германия, и до няколко дни след това и по другите държави.

* - неиздавани миксове.

1. The Sacrament (Disrhythm remix)
2. The Funeral Of Hearts (Acoustic version)
3. Join Me In Death (Strongroom Mix) *
4. Close To The Flame (DT Mix) *
5. In Joy And Sorrow (String Version)
6. It's All Tears (Unplugged Radio Live)
7. When Love And Death Embrace ((AOR-Radio-Mix))
8. Buried Alive By Love (Deliverance version)
9. Gone with the sin (O.D. Version)
10. Salt In Our Wounds (Thulsa Doom Version)
11. Please Don't Let It Go (Acoustic Version)
12. One Last Time (Rockfield Madness Mix) *
13. For You (Acoustic)
14. The Path (P.S. version) *
15. Lose You Tonight (Thulsa Doom Extended)

19.09.06 --- На 20 октомври трябва да излязат два "The Best Of" албума на групата, който ще се казват "Uneasy Listening Vol. 666 - Unplugged/Acoustic" и "Uneasy Listening Vol. 666 - Ballads". Още по-странното, е че нито групата, нито мениджъра са информирани за това, и че Виле дори не е дал съгласието си. Албума дори го има вече за поръчване в amazon.de. Въпреки всичко явно още нищо не е сигурно. Просто една безмислица на BMG за правене на повече пари от групата.

"Uneasy Listening Vol. 666 - Ballads" "Uneasy Listening Vol. 666 - Unplugged/Acoustic"

01 Join Me In Death 03:39
02 When Love And Death Embrace (AOR Radio Mix) 03:40
03 Gone With The Sin 04:22
04 Close To The Flame 03:46
05 Love You Like I Do 05:14
06 One last time 05:10
07 Beautiful (Thulsa Doom Version) 04:33
08 In Joy And Sorrow (String Version) 05:02
09 The Sacrament (Disrhythm Remix) 04:43
10 The Heartless (Club Remix) 03:58
11 Bury Me Deep Inside 04:16
12 Fortress Of Tears 05:47

01 Pretending (Acoustic Version) 04:01
02 Heartache Every Moment (Acoustic Version) 03:34
03 In Joy And Sorrow (Acoustic Version) 04:02
04 The Funeral Of Hearts (Acoustic Version) 04:02
05 It's All Tears (Unplugged Radio Live) 03:48
06 Please Don't Let It Go (Acoustic Version) 04:39
07 The Sacrament (Acoustic Version) 03:06
08 Salt In Our Wounds (Acoustic Version) 03:57
09 For You (Acoustic) 04:08
10 Close To The Flame (Acoustic Version) 03:22
11 Gone With The Sin (O. D. Version) 04:58
12 Buried Alive By Love (Deliverance Version) 06:04

- Също така ще има и limited edition вариант в два диска.
CD1 :
"Uneasy Listening Vol. 666 - Ballads"
CD2 :
"Uneasy Listening Vol. 666 - Unplugged/Acoustic"

15.09.06 --- Два нови клипа за сваляне от xdcc-сървъра на сайта, както и нов профил на фен в раздел IRC.

HIM-The.Funeral.Of.Hearts.(Acoustic.Onix.TV)

HIM-The.Sacrament(Acoustic.Onix.TV)

14.09.06 --- Можете да чуете 1:30мин. от песента "Byronic Man" на Cradle of Filth от новият им албум с участието на Виле. -= DOWNLOAD =-

08.09.06 --- Нови клипове в XDCC Server-a.
HIM-For.You.(Jurki.30.10.1997)
HIM-Join.Me.(Comet.Awards.2000)

08.09.06 --- Нови снимки в раздел Pics.

02.09.06 --- Тази седмица излезe 35 брой на Хай Клуб с поредният плакат на Виле. Вижте плакатът от тук.

02.09.06 --- Можете да свалите концерта от Румъния това лято на фестивала Artmania от XDCC-то..

HIM-Artmania.Festival.(15.07.06.Romania)

19.08.06 --- Ново доста интересно интервю с Виле за случващото се с групата и това, което им предстой. Чети от тук. Качен е и нов профил на фен в раздел IRC.

15.08.06 --- Виле изпълни вокалите на песента Inner Silence на концерт в Semifinal Club заедно с Danny Cavanagh от Anathema. Можете да видите видеото от тук.

04.08.06 --- Ново американско турне - "No Sleep Till Halloween tour" ще започне от 18 октомври в Lowell (Massachusetts) с групи като Papa Roach, Lostprophets, Kill Hannah и ще завърши на Halloween в Los Angeles. До тогава от Dark Light ще са продадени повече от половин милион копия, което прави HIM първата финландска група, с албум със златен статус в Америка.

04.08.06 --- Концертът в Румъния (Artmania Festival) не е сниман за ДВД. Според Виле концерта за ДВД-то ще бъде записан най-вероятно август месец и се надява да излезе по коледа. Освен концертът, ДВД-то ще съдържа и други материали.

24.07.06 --- Нови клипове в XDCC Server-a.

Your.Sweet.Six.Six.Six.(Jurki.2001)

Rebel.Yell.(Jackass.Party.USA.19.08.2001)

18.07.06 --- Снимки от Exit Fest 06' можете да видите от тук, както и интервю с Виле взето от dnes.bg. Чети от тук.

15.07.06 --- HIM по ММ.

14.07.06 --- Два нови клипа в XDCC Server-a.

12.07.06 ---Два нови стайла във форума.

07.07.06 --- Днес се навършват 4 години откакто HIM бяха в България. По този случай в XDCC Server-a са качени над 700MB концертни клипове и интервюта от тогава. ;-)

05.07.06 --- Гласувайте всеки делничен ден за HIM по ММ - Interactive. -= LINK =-

03.07.06 --- Качени са три нови статии и едно интервю. Metal Heart2003, Rock Hard99, Rock Hard00, POP MUSIC2004.

30.06.06 --- Два нови клипа в XDCC Server-a. HIM-Heartache.Every.Moment.(Turku.05.04.2002) и HIM-The.Path(Hamburg.08.08.03)

23.06.06 --- Новата татуировка на Виле.

- Концертът в Румъния ще бъде заснет и ще излезне на DVD. В интервю за румънските фенове Виле заяви, че концерта ще бъде невероятно шоу, с много специални ефекти, интересен дизайн на сцената, пиротехника и много други...

- Два нови клипа в XDCC Server-a. HIM-Lose.You.Tonight(Taubertal.Festival.03) и HIM-Wicked.Game(Emsdetten.27.09.2001).

22.06.06 --- Нов плакат на Виле в брой 16 на списание BRAVO излезна днес.

- Снимки от фестивала Hultsfred (16 юни) можете да видите от тук.

18.06.06 --- Нови клипове в XDCC Server.

Wings Of A Butterfly (live autumn 2005)

Sweet Pandemonium (live at Hamburg 2003)

09.06.06 --- Нови клипове в XDCC Server.

Full Concert Live at Tavastia 01.01.2004

For You (M'era Luna 11.08.2002)

03.06.06 --- През септември бандата ще записва демо записи за новият албум, които ще покажат на Tim Palmer (продуцента на Dark Light), което значи най-вероятно, че ще записват следващият албум отново с него. През януари се очаква да влезнат в студио и да запишат част от албума, който ще излезне около септември 2007г. Виле има идей за 12 песни като музика и текст, но тепърва ще решават какво звучене да има новият албум."Сигурно ще бъде по-агресивен, бърз и пънки" - казва Виле, но той винаги казва така ;-).

02.06.06 --- Нови клипове в XDCC Server, както и нов изкуствен фен клуб.

Fan Club: Раднево
Fan Club: Казанлък

27.05.06 --- През месец юли бандата ще си вземе малко почивка и най-вероятно ще запишат няколко демо парчета. Виле има идей за няколко нови мелодии, но тепърва ще решават дали новите неща са твърде добри за да бъдат записвани в следващият албум.

27.05.06 --- Нови клипове в XDCC Server + Killing Loneliness (USA Version) TV RIp - по-хубаво качество.

The Sacrament (Comet Awards 03`)

Full Concert - Rock Am Ring 2005

20.05.06 --- Нови фен клубове:

Fan Club : Добрич
Fan Club : Враца

19.05.06 --- Два нови клипа в XDCC Server-a. Sail.On.(Turku.05.04.2002),Bury.Me.Deep.Inside.Your.Heart.(New.Pop.Festival.2000)

18.05.06 --- Организират се изкуствени фен клубове в цялата страна. Ако сте фен на ХИМ от град, в който не познавате други фенове на групата - ХИМ МАНИА ви дава възможност да се "намерите". Във форума на сайта ще намери теми на фен клубове от различни градове. Ако няма тема за вашият град, то на Вас ще са падне честта да я пуснете. Темата за фен клуб от вашият град ще бъде обявена и тук в сайт. Ще можете да си правите списък колко фена сте в града, да потдържате редовно връзка , да си организирате срещи в града (като и те ще бъдат обявявани в сайт-а) и т.н.
За сега:
Fan Club : София
Fan Club : Пловдив
Fan Club : Пирдоп
Fan Club : Велико Търново
Fan Club : Русе
Fan Club : Силистра
Fan Club : Варна
Fan Club : Бургас

- Ако сте в някой от тези градове, не пропускайте да се запишете в темата и да намерите други ваши съмишленици! Надявам се също така цялата идея да ви допада и да има успех. За коментари и идей ни пишете на heartagram@mail.bg

17.05.06 --- Още едно чудесно review от концерта на ХИМ в Торонто преди дни, изпратено ни от Антония Попова.

15.05.06 --- Качени са текстовете на песните - Rescue (BABL), Join me (Early Version), A Razorblade Romance и The 9th Circle. Всичко това в раздел "Текстове".

14.05.06 --- От XDCC Server можете да свалите целият концерт Weenie Roast Y Fiesta, който бе излъчван онлайн по KROQ Website.

HIM-Full.Concert.Weenie.Roast.Y.Fiesta.2006

12.05.06 --- От XDCC Server-а можете да свалите благотворителният концерт на ХИМ за пострадалите от цунамито в Азия миналата година, както и клипа на Hunningolla.

Asia.Charity.Concert.(Helsinki.17.01.2005)

Nelja Ruusua - Hunningolla

12.05.06--- KROQ Website ще излъчи онлайн концерта на HIM - Weenie Roast Y Fiesta 2006 тази събота срещу неделя. Българско време около 01:00 сутринта (неделя).

06.05.06 --- Три нови клипа в XDCC Server.

05.05.06 --- Ако разбирате от Photoshop или друга подобна програмка и имате желание - можете да направите wallpaper-и на ХИМ, който да бъдат сложени в сайта. Нужно е само да сложите малък надпис на сайта и на вашият псевдоним. А колкото до Ville и Jonna - те вече не са заедно. Повече инфо във форума.

- Пращайте wallpaper-ите на heartagram@mail.bg

- XDCC Server - Качени са повечето кавъри на групата както и няколко live парчета + KL (RTL Chart Show).

01.05.06 --- Download Archive секцията на сайта e отново онлайн.

30.04.06 --- Добавен е "Help" в XDCC разделът, където е описано как най-пълноценно да работите със сървъра. Качени са и всички клипове на групата (включително и новата верися на Killing Loneliness) за тези, на който не им работеха линковете от сайта.

29.04.06 --- XDCC SERVER # HIMMANIA. Вече можете да теглите клипове, концерти и музика бързо и лесно от чат канал на сайта. Повече инфо от тук.

29.04.06 --- Download Video - За сега слагам линк към новото видео само във форума на сайт. Следващата седмица ше бъде качен и тук. -= Screen Shots =-

Killing Loneliness - USA Version

28.04.06 --- В понеделник (1 май) по канал MTV2 ще бъде пуснат вторият клип на Killing Loneliness + making of. Втората версия на клипа е за американският пазар и се надявам следващата седмица да мога да го пусна в сайта.

28.04.06 --- HIM ще участват на два големи фестивала близо до България - EXIT 06 в Сърбия и Artmania Festival в Румъния. От 6 до 9 юли в Нови Сад и няколко дни по-късно в румънския фестивал Artmania, посветен на финландските групи, който ще се проведе от 14 до 16 юли. Да се надяваме, че въпреки всичко ще намерят време да се отбият и при нас :)

28.04.06 --- Video - Killing Loneliness - Live RTL Chart Show 23.01.2006

HIM-Killing.Loneliness.(RTL.Chart.Show23.01.06)

26.04.06 --- mp3 - Behind the Crimson Door (Hammerstein Ballroom 2005)

21.04.06 --- Добавен е разказ на Марина Георгиева за концерта в Манчестър преди дни. - Reviews -

14.04.06 --- Нов стайл във форума - вид Love Metal.

08.04.06 --- Снимки от заснемането на втората версия на клипа Killing Loneliness, който бе заснет в хотел Alexandria в Los Angeles. - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 -
- credits

08.04.06 --- Love Metal Archives Vol.1 вече е със златен статус в Германия след като бяха продадени повече от 25, 000 копия.

05.04.06 --- Още две интервюта с Виле взети от Kerrang 2004 и Lithuanian radio 2000.

01.04.06 --- Секция "Албуми" е обновена. Сложени са дати, скенове и аудио семпълс.

24.03.06 --- Нови tourdates. И да се надяваме, че през лятото когато свирят в Сърбия и Румъния ще намерят време и за нас ;)

19.03.06 --- Виле е записал бек-вокалите към песента The Byronic Man от новият албум на Cradle of Filth.

15.03.06 --- Сложен е нов раздел в Fan Art. Казва се Reviews и в него ще се слагат разкази на фенове, които са били на концерти на HIM. Първият разказ в раздела е на Елизабет, която бе на концерта на групата в Гърция преди дни.

13.03.06 --- Можете да свалите 8 минутно интервю с Виле от гръцкото радио RockRadio, което е взето часове преди концертът на групата в Солун на 11 март. -= Download =-

12.03.06 --- Най-новата татуировка на Виле.

10.03.06 --- Не пропускайте да се запишете в новата ни книга за гости!!! http://himmania.com/openbook

06.03.06 --- HIM спечелиха две награди от 5 номинации от наградите Emma-Gaala Awards. За най-добър рок албум - Dark Light и най-добър сингъл - Wings Of A Butterfly.

- Ето и снимки от концерта на групата в Испания преди дни - ..:: Link ::..

05.03.06 --- Новият клип на Killing Loneliness е бил заснет тази сецмица. Тази версия на клипа ще бъде предимно за американския пазар и ще има доста goth вид. Директор на клипа е Nathan Cox от Merge @ Crossroads.

- Тази година Vampire Heart, Under The Rose и Dark Light ще излезнат като сингли.

05.03.06 --- Сложен е работещ линк и към клипът на And Love Said No. Има вероятност и Killing Loneliness дa бъде заснет отново този път от Nathan Cox.

And Love Said No

04.03.06 --- Още две интервюта с Виле от 1998.

03.03.06 --- Честит празник на всички Българи!!! Качено е още едно чудесно интервю с Виле от 1999 година!

17.02.06 --- Сложена е нова статия от вестник Стандарт, издание 2005г.

16.02.06 --- Качени са работещи линкове в Games разделът.

15.02.06 --- Чуите 1:30мин -= Under The Rose (live) =- от германската версия на сингъла Killing Loneliness.

14.02.06 --- Биографиите на всички членове на групата са подновени. Сложени са рецензии на три клипа от даунлоуд секцията - In joy and sorrow, Heartache Every Moment и Close to the flame. Ще се опитам да сложа подобна информация и на другите клипове.

13.02.06 --- Сложен е списък с всички песни на групата - кавъри, ремикси, различни версии и т.н. Нещо, което трябваше да направя много отдавна, но важното е че е вече реалност. -= Song Library =-

11.02.06 --- Още три интервюта с Виле, като едното е от 1998 година.

11.02.06 --- Три нови превода на And Love Said No, Bittersweet и Rebel Yell. Изглежда, че Виле е бил арестуван след "малка" къвга със съседа си. Повече информация можете да намерите във форума.

07.02.06 --- Сложени са работещи линкове и на логоните за WinXP като са качени и още 4 нови.

06.02.06 --- Качени са нови уинамп скинове за две версии на програмата - 2.х и 3.х. За по нови версии на програмата незнам дали скоро ще мога да направя. За сега можете да използвате тези ако имате по стара версия на плейъра. Всичко това в раздел - Fans - Fan Art - WinAmp Skins.

04.02.06 --- Сложени са работещи линкове на всички кавър песни в раздел Фен Арт - Аудио. Виж от тук. Ако имате кавър на HIM, който искате да публикуваме в сайта - пишете на heartagram@mail.bg

31.01.06 --- Качен е отново мейкингът на Dark Light, но този път с вгръдени субтитри. Още две глави от книгата на HIM - Synnin Viemaa и нов профил в раздел IRC.

HIM - Making.Of.Dark.Light (преведен)

29.01.06 --- Нов дизайн на форума, както и няколко обновени профила в раздфел IRC.

28.01.06 --- Няколко видео филма за даунлоуд.

Интервю с Виле Вало за албума "Love Metal" (ММ)

HIM-Bodur.Club.Shaker.(MMTv).Xvid.Layer3.HIMMANIA

Making.Of.Wings.Of.A.Butterfly.encoded.HIMMANIA

26.01.06 --- Утре (петък 27.01) , предаването Shaker по ММ ще бъде посветено (изцяло) за HIM. Предаването е от 18:00 до 19:00 и повторението ще е чак в понеделник от 12:00 до 13:00.

26.01.06 --- На 12 декември в New York по случай 25 годишнината на Roadrunner Records Виле + Andreas Kisser - lead guitar (SEPULTURA),Dino Cazares - rhythm guitar (BRUJERIA, ex-FEAR FACTORY),Nadja Peulen - bass (ex-COAL CHAMBER),Joey Jordison - drums (SLIPKNOT),Rob Caggiano - keyboards (ANTHRAX) изпълниха песента Black No.1 на Type o Negative. Можете да свалите песента от Тук.

25.01.06 --- На 21 януари, американското МТВ2 излъчи няколко песни от концерта на HIM в Детрoйт.

Download HIM - Live At Detroit (12.11.2005)

23.01.06 --- Тази седмица, всеки ден от 18:00 до 19:00 в предаването Shaker по телевизия ММ ще бъдат пускани много клипове на ХИМ и други материали свързани с групата. Повторението е всеки ден 12:00 до 13:00.

23.01.06 --- Download - Play Dead (live video) 1:29min и Behind The Crimson Door (live video) 1min

23.01.06 --- Download - HIM - Under The Rose (Live) - Audio Track. Във форума има линк към видеото на песента.

21.01.06 --- HIM са номинирани в 5 категории на финландските награди Emma-Gaala 2006: Best Album 2005: Dark Light,Best Band : HIM,Best Rock Album : Dark Light,Best Finnish Band : HIM,Best DVD : Love Metal Archives,Best Song Wings Of A Butterfly.

- от ТУК можете да видите нови снимки на Виле, както и новата му татуировка на ръката - портрет на Charles Baudelaire.

20.01.06 --- Вече имате възможност да чуете по 1:30мин от новият сингъл.

Front - Disc

Finnish Release : 11.01.2006
01. Killing Loneliness (1:30)
02. Rip Out The Wings Of A Butterfly (Live) (1:30)
03. Play Dead (Live) (1:30)

Germany Release : 23.01.2006
02. Under The Rose (Live) (30sec)

19.01.06 --- Ето и едно уникално видео от ранните години на групата:

HIM - When Love And Death Embrace (Live at Provinssirock 99`)

15.01.06 --- Добавена е още една глава от книгата на HIM - Synnin Viemaa. Раздел - статии

13.01.06 --- Качени са над 15 интервюта и статии в раздел Info. Приятно четене и очаквайте скоро още материали.

10.01.06 --- Качено е интервю с Виле относно заснемането на Killing Lonelines. Можете да видите интервюто от Тук.

08.01.06 --- Линде си е счупил китката на лявата ръка след новогодишният концерт в клуб Тавастия. Концертните дати от турнето на групата във Великобритания, който трябваше да са този месец ще бъдат отменени за април.

--- Сингълът Killing Loneliness ще излезне във Финландия на 11 януари, на 23 във Великобриятния и на 2 Февруари в Германия.

05.01.06 --- Нови линкове - Както потчи всяка новогодишна нощ, така и тази HIM свириха в клуб Тавастия. Ето малко видео клипчета от концерта:

Under The Rose
Black Sabbath cover
Wings Of A Butterfly (Part1)
Wings Of A Butterfly (Part2)
Play Dead (Part1)
Play Dead (Part2)
Poison Heart
Funeral Of Hearts (Part1)
Funeral Of Hearts (Part2)

01.01.06 --- Честита Нова Година! :-)

Stigmata Diaboli (Live at Turku 2002)

27.12.05 --- Exclusive - Under The Rose (Live Video). За съжаление качеството на картината и на звука е много лошо.

27.12.05 --- Сложени са работещи линкове на Мaking of the sacrament и Мaking of the funeral of hearts. Всичко това в раздел Видео филми.

23.12.05 --- Весела Коледа и Честита Нова Година!!! Работата по сайта ще продължи и по празниците.

For You (Live at Turku 2002)

20.12.05 --- Качени са работещи линкове към всички албумни видео клипове на групата както и инфо към тях ;-)

19.12.05 --- Днес Миге става на 31 години.

18.12.05 --- На 12 декември в New York по случай 25 годишнината на Roadrunner Records Виле + Andreas Kisser - lead guitar (SEPULTURA),Dino Cazares - rhythm guitar (BRUJERIA, ex-FEAR FACTORY),Nadja Peulen - bass (ex-COAL CHAMBER),Joey Jordison - drums (SLIPKNOT),Rob Caggiano - keyboards (ANTHRAX) изпълниха песента Black No.1 на Type o Negative.

17.12.05 --- Killing Lonelines video с по-добро качество (TV Rip).

Killing Loneliness

15.12.05 --- Можете да свалите предаването УЛТРА по ММ, което беше посветено на HIM.

HIM - ULTRA MM TV

14.12.05 ---- Killing Loneliness ще излезне на 23 януари в следните 3 формата:

Normal Single:
Killing Loneliness
Under The Rose (live)

Maxi-Single:
Killing Loneliness
Wings Of A Butterfly (live)
Play Dead (live)

7" Vinyl Single
Killing Loneliness
Under The Rose (live)

14.12.05 --- Няколко коледни картички на групата. Виж ги от тук.

12.12.05 --- Качени са новите концертни дати за 2006. Вижте ги от тук

10.12.05 --- Вторият сингъл от Dark Light - Killing Loneliness ще излезне на 23 Януари 2006 в три формата. Все още не се знае траклиста, а от следващата седмица ще може да бъде поръчван по интернет.

07.12.05 --- Разделът F.A.Q. е обновен.

05.12.05 --- Дайте своят глас за HIM - MTV Wishlist. -= Гласувай =-

04.12.05 --- Ето как ще изглежда обложката на следващия сингъл.

Killing Loneliness

03.12.05 --- Нови снимки на бандата в раздел Pics.

02.12.05 --- Download New Video - Killing Loneliness.

Killing Loneliness

01.12.05 --- Виле Вало успешно се оттърва след като беше дрогиран и обран от непознат. За повече инфо натиснете тук.

14.11.05 --- Радио HIM MANIA - всяка вечер след 21:00. Повече инфо от тук.

09.11.05 --- Вторият сингъл от Dark Light ще бъде Killing Loneliness. Промо копията от сингъл ще бъдат пуснати по радиата от 18 ноември, а видео клипа ще бъде готов до края на месеца. Сингълът най-вероятно ще излезне официално на 13 януари 2006.

07.11.05 --- На 21.11.2005 по телевизия ММ - предаването ULTRA ще бъде посветено на ХИМ. Датата бе променена два пъти поради технически причини.

01.11.05 --- Vampire Heart ще излезне като сингъл само на плоча (vinyl) в Англия. Можете да го поръчате от ТУК.

31.10.05 --- Нови концертни дати на групата -> tourdates

22.10.05 --- Тези дни бе заснето видеoто към новият сингъл - Killing Loneliness, което се очаква да излезне на 21.11.2005. Виле си е купил нова китара от L.A. и започва да "мисли" над нов албум, който би трябвало да излезне рез Септември 2007.

22.10.05 --- Ново DVD - HIM - Poison Arrow ще съдържа 1 час документален филм за групата разказващ нейното израстване, интервюта и непубликувани снимки до сега. Обложката можете да я видите от ТУК.

10.10.05 --- За първата седмица след излизането си Dark Light е на първо място в Финладния, 4-то в Германия и Австрия и 18-то в САЩ и Великобритания.

02.10.05 --- Новите промо снимки на групата бяха направени от фотографа Ralf Strathmann. В неговият сайт могат да се видят още от промо снимките на групата. -= LINK =-

01.10.05 --- Нов клип за даунлоуд.

The.Funeral.Of.Hearts(Live.TVE.TV)28.09.05 --- Ето и какво представлява Dark Light - Internet Edition CD BOX, който може да се купи само от официалната страница на бандата.

(Кликнете върху снимката)

28.09.05 --- Можете да свалите отново клипа на Enjoy The Silence - този път с по-добро качество на картината и на звука.

HIM - Enjoy.The.Silence.(Virus-Mix.Helsinki.98)

27.09.05 --- HIM са на първо място в класацията The Rock Chart на европейското MTV. Официалният сайт на групата www.heartagram.com е вече с нов дизайн!

20.09.05 --- Exclusive - Можете да чуете по 1мин от бонус траковете - The Cage и Venus (In Our Blood)

20.09.05 --- Оригиналната обложка на Dark Light, която се пазише в тайна до денят на излизането на албума.

09.05 --- Exclusive - Вече можете да чуете по 1:40мин от всички песни от Dark Light. Целите песни ще можете да свалите от чат канала на сайта.

Vampire Heart Face Of God
Under The Rose Drunk On Shadows
Killing Loneliness Play Dead
Dark Light In The Night Side Of Eden

09.05 --- Качен е Making Of Dark Light. В него можете да чуете малка част от някой песни от албума.

HIM-Making.Of.Dark.Light

09.09.05 --- Нов клип за далнлоуд.

Buried.Alive.By.Love(Download.Festival.2005)

01.12.05 --- Виле Вало успешно се оттърва след като беше дрогиран и обран от непознат.

Фронтменът не ХИМ разкри пред Керанг, че е станал наскоро жертва на обир подпомогнат от дрога, която била прибавена в питието му.
Певецът, който току що приключи турне в САЩ, представяйки новия си албум 'Dark light', бил излязал да пийне една вечер в Минеаполис преди той и групата му да свирят на местно мероприятие наречено the Quest на 21 октомври, когато някой сипал нещо в бирата му.
"Ако решите, че искате да сте напълно прекарани в Минеаполис се мотайте със случайни момчета, защото точно това направих аз. Някой от тях прибави нещо в питието ми и взе всичко, което имах." - признава Вало. "Сложиха дрога в бирата ми. Аз изгубих съзнание и се събудих в хотелска стая, която никога преди не бях виждал. Някой беше отракднал якето ми, лекарството ми за астма, цигарите ми, кредитните карти и клетъчния ми телефон... За щастие нищо по-лошо не се беше случило" - прибави той. "Имах няколко драскотини, вероятно от падането, но нищо по-лошо."
Вало, който е привърженик на редовното пийване, призна също така, че не се е напивал от инцидента насам.
"От тогава съм трезвен" - казва той - "не беше трудно, въпреки че съм свикнал, когато съм на турне да пия бира преди концерт, затова в началото ми беше странно, но сега нямам проблеми.

22.11.05 --- Днес Виле Вало става на 29 години.

17.11.05 --- Сложено е упътване как да се инсталира HIM Script-a.

16.11.05 --- В петък (18 ноември) от 21:00 по радио HIM MANIA ще има вечер на акустичните песни на HIM. Повторението ще бъде във вторник (22 ноември).

14.11.05 --- Радио HIM MANIA - всяка вечер след 21:00. Повече инфо от тук.

09.11.05 --- Вторият сингъл от Dark Light ще бъде Killing Loneliness. Промо копията от сингъл ще бъдат пуснати по радиата от 18 ноември, а видео клипа ще бъде готов до края на месеца. Сингълът най-вероятно ще излезне официално на 13 януари 2006.

09.11.05 --- Нови снимки на фенове в раздел IRC.

07.11.05 --- На 21.11.2005 по телевизия ММ - предаването ULTRA ще бъде посветено на ХИМ. Датата бе променена два пъти поради технически причини.

04.11.05 --- Нови промо снимки на бандата -> Promo Oct. 2005

02.11.05 --- Нови снимки на фенове в раздел IRC.

01.11.05 --- Vampire Heart ще излезне като сингъл само на плоча (vinyl) в Англия. Можете да го поръчате от ТУК.

01.11.05 --- Скенове от интервюто с Виле от Хай Клуб брой - 42. Кликни ТУК

01.11.05 --- Можете да видите HIM по ММ в предаването ULTRA (7 ноември) от 11:30 или 22:20.

31.10.05 --- Нови концертни дати на групата -> tourdates

22.10.05 --- Dark Light в България - В магазин Orange в София на улица "Граф Игнатиев" 18, се продава новият албум Dark Light с цена 24лв. Можете да купите и :
Greatest Lovesong Vol.666 - 31лв
Razorblade Romance - 33лв
Deep Shadows And Brilliant Hightlights - 31лв
Love Metal - 31лв
Solitary Man - Single - 17лв

22.10.05 --- Тези дни бе заснето видеoто към новият сингъл - Killing Loneliness, което се очаква да излезне на 21.11.2005. Виле си е купил нова китара от L.A. и започва да "мисли" над нов албум, който би трябвало да излезне през Септември 2007.

22.10.05 --- Ново DVD - HIM - Poison Arrow ще съдържа 1 час документален филм за групата разказващ нейното израстване, интервюта и непубликувани снимки до сега. Обложката можете да я видите от ТУК.

21.10.05 --- В новият брой на Хай Клуб има интервю с Виле (очаквайте скенове другата седмица), а в следващия брой ще има и плакат с него. Mожете да видите плакатът от ТУК.

20.10.05 --- От тази седмица Dark Light е вече на пазара и у нас!

14.10.05 --- MTV Europe Music Awards - Гласувайте за HIM в категорията Best Finnish. http://ema.finland.mtve.com/

10.10.05 --- В новият 25 брой на списание ПРО-РОК, който ще излезне на 15 октомври, ще има плакат на HIM, който ще прилича доста на този от списание БРАВО.

10.10.05 --- За първата седмица след излизането си Dark Light е на първо място в Финладния, 4-то в Германия и Австрия и 18-то в САЩ и Великобритания.

07.10.05 --- Преводите от новият албум са коригирани.

06.10.05 --- Качени са нови снимки на групата.

05.10.05 --- Нова статия от списание Metal Edge, изпратено ни от Jenny можете да видите от тук. Качени са и точните текстове от Dark Light, а преводите ще бъдат коригирани в най-скоро време (ако има грешки въобще)

02.10.05 --- Вторият сингъл към Dark Light ще бъде Killing Loneliness и ще излезне на 21.11.2005.

02.10.05 --- Новите промо снимки на групата бяха направени от фотографа Ralf Strathmann. В неговият сайт могат да се видят още от промо снимките на групата. -= LINK =-

01.10.05 --- Списания.
Alternative Press

BigCheese

Metal Edge

PopCorn

01.10.05 --- Нов клип за даунлоуд.

The.Funeral.Of.Hearts(Live.TVE.TV)

29.09.05 --- Разделът "Албуми" е ъпдейтнат.

28.09.05 --- Ето и какво представлява Dark Light - Internet Edition CD BOX, който може да се купи само от официалната страница на бандата.

(Кликнете върху снимката)

28.09.05 --- Dark Light Limited Edition - най-вероятно ще включва ДВД, което ще съдържа 1 час Making Of Dark Light.

28.09.05 --- Можете да свалите отново клипа на Enjoy The Silence - този път с по-добро качество на картината и на звука.

HIM - Enjoy.The.Silence.(Virus-Mix.Helsinki.98)

27.09.05 --- HIM са на първо място в класацията The Rock Chart на европейското MTV. Официалният сайт на групата www.heartagram.com е вече с нов дизайн!

26.09.05 --- Форумът е вече с нов дизайн в стил леко Dark Light.

26.09.05 --- Днес излиза новият албум на HIM - DARK LIGHT

25.09.05 ---Качени са всички текстове от Dark Light , заедно с преводите им на български. 10х на преводачите от форума ;-), които също така се постараха да преведат и някой от не албумните песни. Всичко това в раздела "Текстове"

Някой от от текстовете най-вероятно ще бъдат редактирани, защото не са взети от сд-то и може да има грешки.

23.09.05 --- Излезна новият брой на Хай Клуб с плаката на HIM. Ако имате информация за други списания , в които има плакат или статия за групата - пишете на heartagram@mail.bg за да бъде сложено в сайта.

20.09.05 --- Exclusive - Можете да чуете по 1мин от бонус траковете - The Cage и Venus (In Our Blood)

20.09.05 --- Оригиналната обложка на Dark Light, която се пазише в тайна до денят на излизането на албума.

19.09.05 --- Exclusive - Вече можете да чуете по 1:40мин от всички песни от Dark Light. Целите песни ще можете да свалите от чат канала на сайта.

Vampire Heart Face Of God
Under The Rose Drunk On Shadows
Killing Loneliness Play Dead
Dark Light In The Night Side Of Eden

17.09.05 --- Качен е Making Of Dark Light. В него можете да чуете малка част от някой песни от албума.

HIM-Making.Of.Dark.Light

17.09.05 --- Малка част от Poison Heart (Studio Version)

16.09.05 --- За срещата, която се проведе в чат канала - четете от тук.

16.09.05 --- В следващият брой на Хай Клуб, който ще излезне тази седмица, също ще включва плакат на HIM подобен на този от списания БРАВО. Плакатът можете да видите от тук.

16.09.05 --- В раздела за снимки на бандата са качени още три промо снимки на групата. Можете да ги видите от тук.

16.09.05 --- В новият брой на списаниe БРАВО има постер на HIM от новите промо снимки на групата.

16.09.05 --- Нови снимки на фенове в IRC.

15.09.05 --- Можете да чуете част от песента - something diabolicall - на The Bloodhound Gang, в която Виле пее припева на песента. Песента е от новия албум на групата, който излиза на 27 Септември.

11.09.05 --- 30сек от Poison Heart (Studio Version)

10.09.05 --- На 14 Септември (Сряда) от 21:00 ще се проведе среща на феновете в чат канала на сайта # himmania.

--- Greatest Lovesongs Vol.666 ще излезне в САЩ на 13.09.2005

09.09.05 --- Нов клип за далнлоуд.

Buried.Alive.By.Love(Download.Festival.2005)

07.09.05 --- Можете да чуете по 1:30мин от Single Wings Of A Butterfly. Целите песни няма да бъдат качвани в сайта. Ще можете да изтеглите песни от чат канала на сайта.

01.Wings Of A Butterfly

02.And love Said No (616 version)

03.Vampire Heart (Live in Donnington)

06.09.05 --- Новият адрес на сайта е www.himmania.com

06.09.05 --- Нови снимки на Виле и на групата.

02.09.05 --- Качена е цялата песен Behind The Crimson Door. В раздел "Текстове" е сложен новият албум. За сега има 6 текста от новите песни.

01.09.05 --- Exclusive - Вече можете да чуете по 30сек от новите песни.

Vampire Heart
Wings Of A Butterfly
Under the Rose
Killing Loneliness
Dark Light
Behind The Crimson Door
Face of God
Drunk On Shadows
Play Dead
The NightSide of Eden

01.09.05 --- Доста интересно интервю с Виле Вало проведено в чат канала на Aftonbladet можете да видите от тук.

31.08.05 --- Dark Light ще излезне на 23.09.2005 (петък) само в Германия, на 26 в повечето страни,а на27 Септември в САЩ.Можете да поръчате албума онлайн от тук.

31.08.05 --- Дайте своя глас за H.I.M -> Vote

31.08.05 --- Октомврийският брой на Metal Hammer

14.08.05 --- Новият адрес на форума е: http://forum.himmania.com

08.08.05 --- Нови снимки на фенове в раздел IRC.

05.08.05 --- Качени сa две нови доста интересни интервюта. Едното е взето от списание Rock Sound, а другото е с Jonna.

02.08.05 --- Wings Of A Butterfly ще излезне на 12 септември в три версии:

Two Track CD Single
1. Wings Of A Butterfly
2. Poison Heart

Maxi CD single
1. Wings Of A Butterfly
2. And Love Said No (616 version)
3. Vampire Heart (live)
4. Wings Of A Butterfly (video)

UK 7" picture disk single
1. Wings Of A Butterfly (album version)
2. Poison Heart

02.08.05 --- Нови снимки на фенове в раздел IRC.

29.07.05 --- Exclusive --- Вече можете да видите новото видео на HIM.Песента в mp3 формат можете да свалите от тук.

Wings Of A Butterfly

29.07.05 --- Още три нови промо снимки на групата.

27.07.05 --- В новото видео на Gorillaz - Dare накрая може да се види heartagram или по точно обложката на Love Metal.

26.07.05 --- Нови промо снимки на групата.

26.07.05 --- ScreenShots от снимането на видеото на Wings Of A butterfly можете да видите от тук.

26.07.05 --- Обложката + текстът на Wings Of A Butterfly.

Lyrics

21.07.05 --- Текстът на Behind The Crimson Door можете да видите от тук.

14.07.05 --- В новия брой на списание Revolter е публикуван текстът на "Face Of God", който можете да видите от тук.

14.07.05 --- Качено е уникално видео на Enjoy The Silеnce от 1998 година.10x to Miltos

Enjoy The Silence (Live 1998)

12.07.05 --- Виле и Йоана се сгодиха!!! - Миналата седмица на рок фестивала във Финландия "Ruisrock" , Виле и Йоана се сгодиха, като вместо пръстени са си татуирали DILLIGAF (Do I Look Like I Give A Fuck).Снимка на татуса -> DILLIGAF

info - Our Diabolikal Club

11.07.05 --- Много интересно интервю на Виле взето от DarkSecret Club можете да видите от тук. Виле говори за новия клип, които е вече заснет и за турнето им в Европа, на което ще обиколят почти всички страни (може би и България?).

09.07.05 --- Ето и крайния траклист на "Dark Light", които ще излезе на 26.09.2005. Качени са и още няколко стихотворения на The_Spookie и една рисунка на Хриси Барева.

Vampire Heart
Rip Out The Wings Of A Butterfly
Behind The Crimson Door
Killing Loneliness
Dark Light
Drunk On Shadows
Under The Rose
Play Dead
Face Of God
Night Side Of Eden

23.06.05 --- За списание Kerrang Виле казва,че най-вероятно първият сингъл към новия албум ще е "Rip out the wings of a Butterfly", който ще излезне на 5 септември. А крайният списък с песните ще е най-вероятно това:

01. Drunk on Shadows
02. The Face of God
03. Under The Rose
04. Dark Light
05. Vampire Heart
06. Killing Loneliness
07. Play Dead
08. Rip out the wings of a Butterfly
09. Behind The Crimson Door
10. In the nightside of Eden

Можете и да прочетете и цялото интервю -> - 1 - 2 -

19.06.05 --- Виле с две нови татуировки.

--- Още нови снимки на Виле и ХИМ можете да видите от тук.

--- Текстовете на Killing Loneliness и Vampire Heart можете да видите от тук.

17.06.05 --- Качени са няколко стихотворения изпратени ни от The Spookie и една рисунка на Виле изпратена ни от Марина Георгиева.

08.06.05 --- Новият форум на сайта е вече реалност.Можете да го отворите от ТУК.

08.06.05 --- Exclusive - Качен е целият концерт от Rock Am Ring 2005 във видео формат!

Rock Am Ring 2005

06.06.05 --- Можете да свалите Killing Loneliness и Vampire Heart с много по-добро качество.

05.06.05 --- Exclusive - Днес на Rock Am Ring, HIМ изсвириха две от новите парчета. Вече можете да ги свалите ->

Killing Loneliness
Vampire Heart

04.06.05 --- HIM свириха на срещата на германския фен клуб в Мюнхен като изпълниха следните песни:

Right Here In My Arms
The Sacrament
Wicked Game
Soul on Fire
Killing Loneliness*
Poison Girl
Buried Alive By Love
Join Me
Vampire Heart*
Your Sweet 666
Funeral of Hearts

Снимки от концерта можете да видите от тук.

04.06.05 --- Траклиста на новият албум ще включва още 2 песни.

11. And Love Said No (Re-recorded version)
12. Poison Heart (Ramones cover)

02.06.05 --- Вече можете да чуете 1:30 от новата песен на HIM, която се очаква да бъде и първия сингъл към албума.Записа е направен от Radio BAM и Виле е страшно пиян, версията е акоустична .-= Killing Loneliness =-

31.05.05 --- Новият албум най-вероятно ще се казва "Dark Light". За сега са извесни само имената на десет от песните. Песни като Killing Loneliness и Under The Rose се очакват да са от първите сингли към албума, който ще излезне може би на 26 септември.

01. Dark Light
02. Behind The Crimson Door
03. Face Of God
04. Bound To Be Wrong
05. Killing Loneliness
06. Under The Rose
07. Forever Haunted
08. Wings Of A Butterfly
09. Night In Despair
10. Drunk On Shadows

27.05.05 --- Има нов раздел в сайта - "Special IRC Links". Той се намира в секцията "Клипове"

25.05.05 --- Новият албум се очаква да излезне през октомври 2005.

06.05.05 --- Относно линковете в сайта - Спира се работата по Download секцията. Предполагам всички знаете как стоят нещата с фрий сървърите, и че така и не се намери вариант проблема с линковете в сайта да бъде остранен (ограничените достъпи на сървърите и т.н.). И все пак работещи линкове от Download секцията ще има, но няма да бъдат поствани в сайта, а те ще се намират в чат канала на сайта в irc (#himmania). Там ще можете да намерите линкове за всички неща от секцията като линкове ще се дават само на редовните посетители. В сайта ще бъдат само показвани какви нови линкове могат да се намерят в чат канал. Повече инфо можете да видите във форума кадето има специална тема по въпроса. =- Forum -=

06.05.05 --- Нови снимки на фенове в раздел IRC.

01.05.05 --- Love Metal Archives Vol.1 - вече и в България!!! Можете да закупите ДВД-то от магазин Music Zone, като цената му е 45лв. Магазина се намира на Бул. Васил Левски 82А, София 1000. В магазина също така можете да закупите и 4-те албума на HIM.

25.04.05 --- Вече можете да свалите двете рeклами на ДВД-то Love Metal Archives Vol.1 от тук.

20.04.05 --- Снимки от ДВД-то Love Metal Archives Vol.1 можете да видите от тук.

18.04.05 --- Качен е live клип на Bittersweet.

Apocalyptica.feat.Ville&Lauri-Bittersweet

02.04.05 --- Виле и новата му прическа! -> Снимка.

01.04.05 --- Уникално ДВД излиза на пазара след две седмици. Love Metal Archives Vol.1 ще излезе в Европа на 13 април, като цената ще варира около 20-30Евро.ДВД-то ще е от два диска и ще има много концертни изпълнения, клипове от всичките им албуми и мейкинги на клипове. Повече инфо можете да видите от тук.Качени са и нови снимки на фенове.

18.03.05 --- Новa година, нов късмет! Мисля че е време да се поднови тормоза над СМЕ. Ако искате да видите HIM отново у нас то друг начин няма. Ето повече инфо от тук и незабравяйте да посещавате по-често форума на сайта ;-) Forum.

05.02.05 --- Интервю с бащата на Виле, Кari Valo можете да видите от тук.

10.01.05 --- Отлага се излизането на новия албум на HIM за септември / октомври месец.Причината е първият соло албум на Виле, който ще излезе преди 5-ят албум на групата. “Under the Rose”, “Face of God” и ‘Have No Fear” ще бъдят включени в соло албума на Виле. Новият албум на HIM ще съдържа 13 песни и ще бъде записан за два месеца в Paramour студио в Лос Анджелис.

Четете по-стари новини =>